Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si cheto iz takozvane rs a ne iz chicaga. jebacu i tebe i tvoje
treba idiota "lisiti" zivota, a ne slobode...
vidi drota od 350 kila, hahaha
Ceto deknem ti babu u krsta, kevu u smrdljivo pice i sisatu svecu u krmecu facu. go home CEDO
CHETO ti da si kakav cetnik ne bi srao iz Chicaga vec bi bio na Kosovu gdje ti Sipci pojebase tvoje pravoslavne sestre. Zato ih i volimo a iz istog razloga i Sokce. A sad pozdrav i svi zajedno mi ti jebemo sve zensko u tvojoj pravoslavnoj familiji.
A ti BIG vidi se da si neki covek sa kojim mozes pricati .. Miki ko tije kriv kad si izabrao Sokca ili Turcina da budes sa njim okrenuli ste se protiv nas mada je i ispalo bolje tako.. A sada se koljete za vlast izmedju sebe tucete se izmedju znam daste se potukli izmedju sebe kod ORASJA u "TOP GUN" baru kamenujete jednom drugom decu eto bacate bombe izmedju sebe i sta sad ti hoces od mene hteo si tako da budes protiv mene ima neki MUSLIMANA koji su bili sa nama za vreme rata i oni sad zive lepo sa nama... BIG sam si svoju sudbinu izabrao .. Jasam mislio da smo mi i Muslimani bili slicni sto se tice veselja i pesme Birtije ali je ispalo da ste vise voleli Sokce nego nas pa sad eto vam ih pa se volite..
Ceto otvor srce i dusu , prolazi vrijeme cetnistva, ako imas neki ideja za razvoj i prosperitet pokazi cetnicka m... , a ako nemas nije ni cudo , nisamse ni nadao , jer kolkomije poznato , CETE su uvjek bile i ostale barbari i primitivci , pijanice , alkoholicari , znaci suplja glava pa nemate neki ideja . A to stose radujes nesreci drugi ljudi nadamse dacete stresti takvo nesto u buducnosti . Mi nikada nismo podrzavali barbare.
Alo obrezani mozete vi vasem CETI da popusite pravoslavnog. A vi tako samo nastavite dase ubijate jer i ovako nista nevredite na ovom svetu . Poslacemo vam jos vasih iz Sandzaka tako da se volite vise vasa ljubav je EKSPLOZIVNA... HAHAHAHAHAHAHAH!!! Masala..
Zamalo da zaboravim da ovom CETNIKU jebem grbavu babu u kicmu..
Ovaj sban je fakat prolupao. Pa sta mu bi da rokne te gluve, ajde ne bi rekao da je to uradio na palama ili u srbinju a gdje bas u Sarajevu. Ma vjerovatno su ga sjebala ova krizna vremena sa piratskim CD jevima, nije mogao lik da izda CD... Ljep pozdrav iz Ljubljane Sabani moji
Sve je tu mirisalo na alkohol i drogu?,ali niko ne spominje-pitam se zasto?Onome chikago cetniku jebem kevu usput.
Chicago , naduvaj se kite ocu svom.
Joj ziku ti Cetnika haha, koji je to papan, on se nama svaki dan javi iz Cikaga, sta bi mi bez tebe Ceto nas dragi... Da te pitam, jesil ti iz one organizacije Gavrilo Princip??? SHEGA STE VI MENI PRAVOOOOO
Ajde, nije strasno, bar nisu nista culi
joj majmuna pizda mu materina