Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje se pripreme u dubaiju za snijeg nego kod nas.
Maoca mirna kad je snijeg ne moze sipa gore nema sile..
kako to iznenadjeni komunalci a kada ih slusas u maju mjesecu oni vec u zraku hvataju pahuljice.
Cupini cupavci, lajkuje na facebook
eto snijeg ih zbunio.pa smetnuli vijest o sinu obavjestajcu i ocu ministru.sin bombas otac nasilnik.
Taj gore s kišobranom na slici, nevjerovatno me podsjeća na ovog ovdje: http://static.klix.ba/media/images/vijesti/b_151120048.jpg Taman mu u ovih nekoliko dana koliko ga traže narasla bradica još malo, taman da bude k'o na slici s kišobranom. Često je tako, nešto izgubljeno ili sakriveno nađeš na mjestu na kojem najmanje očekuješ !
Prodajem sol, povoljno [email protected]
...kad počne "ukasno" sipat moreš se samo "previjat" preko prevoja. i boga molit da kaki šlepo nije "popriječio". jerbo nije trejler ako nije na 10 godina starim slick "gumama".
evoo snijega evoo bjelog
Evo snjega yebo njega
ko da je pao u amazonu, a ne u sarajevu pa svi sokirani