Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, raspisati nove izbore koji ce opet drzavu kostati bruku para a onda ce stoka opet glasati za iste
fine pare legose za ovo Saopstenje, ha lazovicu, ne diraj Dodika a SDP izjednaci sa opstrukcijom HDZ-a, lijepo smisljeno ali providno
hahaha ovo mora da su SDP-ovci dobili direktivu da se nejavljaju više po ovom pitanju hahahaha, neka neka fino je to kad se babo sluša ;)
VRATIO SE VALTER
Ja ne znam što se samo sa negativnim komanetarima javljaju samo simpatizeri SDP-a, nije problem što vi iz SDP-a grješite problem je što nećete da priznate grešku. A šta je sa ostalim platformašima, što se oni ne jave, gdje je taj DNZ, (U)HSP, NSRB i na kraju SDA. Ja ljepa društva mili bože, izdajnici, lopovi, fašiste, boljševici i buržuji svi na jednom mjestu, pod zastavom Lagumdžije, nema na sve principe socijaldemokratije je pljuno samo da dođe do fotelje. Povrh svega još nam samo fali da nam Fikret Avdić odlučuje i prekraja zakone, ma nema svaka čast SDP-u. Ovaj SDU nije nešto, al izgleda jako smeta SDP-ovcima, ne znam samo zbog čega? valjda zbog istine :)
@niko, SDP, xxx, diki hahahahahahahahahaha, nemoj te se ljutiti drugovi SDP-ovci, nema smisla stvarno, znate kako kaže pravi Valter za vašu platformu \"znači cilj operacije Laufer je transport goriva grupi Armije E\", hahahahahaha i da niste čuli za SDU, sad ste čuli niste ih sve ušutkali, diskreditovali ko što ste slali instrukcije i direktive na teren, žao mi je hahaha E šta će te, otjerali ste prvi saf socijaldemokratije pa vas sad fata panika, neka proći će i to, samo je Zlatko vjećan hahahaha imam jednu kviz pitalicu za Vas izbacite uljeza, Vladimir Perić Nijaz Duraković Zlatko Lagumdžija Ko ne pripada u ovu skupinu? hahahahahaha ovo vama nije teško izabrati ko na Kongresu samo zaokružite i to je to... hahahaha
Zna li itko ko je taj i sta je SDU????????Kao da sam negdje cuo za to ali se ne mogu sjetit.Da nije skracenica od SAMO DJECA URLICU???
@Shahbaz. Drž\'se ti ovaca, kao i do sada. :)))
Raspisati nove izbore, da mesari & crnokošuljaši zauvijek nestanu s političke scene i završe u enici!
Valjda je jasno i Lagumdžiji i Amerikancima i ministrima...curcima palcima, , da vlasti ne može biti dok god se ne ispoštuje većinska volja Hrvata. Nije tu u pitanju ni Čović ni Ljubić, u pitanju je grubo pogažena ravnopravnost i konstitutivnost hrvatskog anroda. Onaj tko je to učinio mora napraviti korak nazad ...do \"Referendunske BiH\" i do Daytonskog sporazuma.. Ako se to ne učini, onda ćemo mi solo na početne pozicije: HZHB. Nema te sile koja bi nas u tome mogla spriječiti. Dakle, vratiti uzurpirano...ili razlaz. Zna se tko j na potezu. Nikakvi marifetluci en dolaze više u obzir.
Kako možeš biti tako ograničen, reci ja a ne mi. Nisu svi Hrvati Čovićeve ovčice. Ja nikad neću glasati za HDZ a i mnogi koje poznajem. Želim bilo kakve promjene i zato podrška SDP-u.
Sta je ovo ? Presjekose amerikanci opaaaa? Meni ovo usa 2 paragraf 2 znaci da platforma i platformasi odose niz vodu ??? Ili ce se Zlaja i Amerima suprotstaviti neustrasivo kano soko sinji :)? Ili ce istrajati na zubarsko mesarskim gromadama ? Huh dileme ...
Pozivamo one stranke koje se protive slanju delegata iz preostalih kantona u Dom naroda Federacije BiH da odmah počnu sarađivati tako što će izabrati te delegate, jer ovi kantoni krše Ustav Federacije BiH. Neispunjavanjem ove obaveze, svoje uske etničke interese stavljaju ispred interesa svih građana Federacije BiH i Bosne i Hercegovine. Pored toga, pozivamo stranke koje pokušavaju sazvati Dom naroda Parlamenta Federacije BiH da odlože ovu aktivnost dok Centralna izborna komisija ne verifikuje delegate iz svih kantona. Bilo koji pokušaj sazivanja Doma naroda prije nego što Centralna izborna komisija verificira delegate iz svih kantona otvara ozbiljna pitanja pravne prirode u vezi sa legitimitetom tog tijela. U potpunosti podržavamo incijativu visokog predstavnika Inzka da posreduje među političkim strankama da bi se što brže riješila preostala pitanja što bi omogućilo formiranje vlasti na nivou Federacije BiH i Bosne i Hercegovine.
MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA SAD-A Ured glasnogovornika 8. mart 2011. IZJAVA PHILIPA J. CROWLEYA, POMOĆNIKA DRŽAVNOG SEKRETARA Zastoj u formiranju vlasti u Bosni i Hercegovini Nakon jučerašnjeg sastanka Jamesa Steinberga, zamjenika državnog sekretara, i Miroslava Lajčaka, generalnog direktora EU za Evropu i Centralnu Aziju, Sjedinjene Američke Države i dalje su duboko zabrinute zbog ćorsokaka u formiranju vlasti u Bosni i Hercegovini, naročito u institucijama Federacije BiH. Ovaj zastoj spriječava Bosnu i Hercegovinu da se bavi domaćim pitanjima koja zahtijevaju hitno rješavanje, kao i reformama koje su neophodne za proces evropskih i evro-atlantskih integracija. Podsjećamo sve lidere u Bosni i Hercegovini na imperativ upostavljanja širokih i jakih koalicionih vlasti na svim nivoima koje mogu donositi odluke vezane za promoviranje procesa.
Koje jeftino politikanstvo od strane ovih isfuranih social-demokrata. fujjjjj
Mi ćemo opet glasovati za 2 HDZ-a koja su sada u koaliciji a HSP će dobiti 5 hrv. glasova maksimalno kao i Lijanovići.Još sm sad nafuraniji na izbore nego sto smo bili prije 5 mj. i opet isto.hdz-ovi će dobiti 90 % podršku Hrvata,Zlaja za kojeg će glasovati Bošnjaci i gradžani neće poštivati volju Hrvata, htjeti će izbaciti Hrvate iz vlasti i Federacije i opet situacija kao i sada.Problemi,neredi,boga pitaj šta...Lakše je pobijediti Zlatka Lagumdžiju nego jedan cijeli narod-HRVATSKI.Mi se ne damo :)
znael vi koliko kostaju jedni izbori..ccc koja neozbiljnost