Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo SANJKAS, prepusti ti ovaj pos\'o nekom drugom, a ti se prihvati kakve krampe dobre!
lol nosite to klizaliste,pa sarajvo ima 10 puta vece :D poz iz tz zagusljive i veceras cumurom i elektranom u po grada
svi koji su u Tuzli ovih dana ,skontat ce kako je ovaj naslov clanka sa sve nas,pravo smijesan i cisti sarkazam ,da nije smijesno plakao bi :)
Jos nijesam uzeo te SANJKE !! Mora\'cu uzet pa odo ja na SANJKANJE hihihihihih
a da bi uzivali u snijegu ne morate ni otici iz grada tuzle, jer ga na ulicama ima u izobilju, na trotoarima posebno.. uzivacete u pjesacenju u kolonama i psovanju ljudima koji hodaju ispred vas a nigdje im se ne zuri...zamislite kako je kad trebate da se mimoidjete sa nekim pa morate da iskoracite sa staze, to vam je najlaksi nacin da osjetite snijeg, al u tecnom stanju i na vasim stopalima... a ako vam je dosta snijega, uvijek mozete stati negdje pored puta i osjetiti kisu, odnosno vodu kojom vas automobili nemilosrdno prscu... uzivajte u tuzli ;)