Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo za ovu izjavu je zasluzio dozivotnu...
Tacno! Kako uopste pomisljas da izjavis da nisi kriv???
@kurtovizija2 ako cojk kaze da nije kriv onda sigurno nije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sjećam se jednom da mi je mačka pod auto podletila, zakočio sam i izletio i auta da vidim kako je mačka. Nažalost, nije joj bilo spasa :-( Dva dana me je pekla savjest zbog mačke, zato sto mi je podlatila pod auta,pretrčavala cestu,a bila je noc. Ovaj KER ubije dvije djevojke na pješačkom prelazu i pobjegne. Nije stao ni da pogleda jesu li žive, a kamo li da pomogne. Doživotna robija!!!
E, zamisli to?!! Imati muda i pojaviti se pred porodicom ožalošćenih (ja bih bio veličine makovog zrna i vrat bi mi se pokočio koliko bih spustio glavu) i izjaviti im saučešće a zatim se izjasnit da nisi kriv. Što P*ČKO NISI DAO IZJAVU PA ONDA IZJAVIO SAUČEŠĆE izbljuvku!
Zna li neko za sta je TACNO optuzen ovaj idiot? Ubistvo iz nehata , ubistvo , tesko ubistvo , opet neki hokus pokus u tuzilastvu cim nisu objavili.
Pa napisite barem za sta je optuzen , nije isto ubistvo , ubistvo iz nehata i ubistvo s predomisljajem.
Da je kriv u to sumnje nema, dokazao je to i svojim bijegom iz zemlje, a njegovo izjašnjavanje samo dokazuje DA NEMA NI TRUNKE SAVJESTI NI ČOVJEČNOSTI. Nadam se da je sudija savjestan i da će mu izreći maksimalnu kaznu, a svakako treba kazniti i ove njegove pomagače.
I ja se nadam max i puta dva za dva mlada zivota ali koje je krivicno djelo pocinio ovaj idiot?
Ovoj bezobraznoj budali dozivotno oduzeti dozvolu....
Svakako nece imati prilike da je koristi, dok on izadje (ako izadje) iz murije auta ce biti leteca...
Sve ok,kada je bilo izjasnjenje o krivici.
Nije se on izjasnio nego ga je tako nasavjetovao advokat koji ce odbranu voditi na neuracunljivost, i njega i advokata treba lancem vezati ispred pascare na Jagomiru pa neka tamo nakljukani lijekovima budu neuracunljivi do smrti.
E cuj nije kriv. Mazgo jedna.
Pa ti si bas fakin, buljašu ono sto si navodno silovan u zatvoru dabogda do kraja zivota prozivljavao.... A vi koji pisete da se svakom moze desiti, kako to da se ne desi nikad "obicnom" narodu nego uvijek su to Rastoderi, Paldumi, Sefići itd???Fuj...
i ovako on "inspirise" jos 1000 budala, koji su u stanju isto, pa i gore da ucine...
Nije on kriv,jebo mater svoju.Kriv je Volkswagen.
Nece on puno dobiti sve je to namjesteno od prvog dana.
molim casni sud da presudi dozivotnu debilu
Zatuc usranim maljem.
Zatuc usranim maljem.