Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je, postace se-r-ija-tsko Sarajevo, bolje reci Te-he-ran Junior, sa parolom: \"Muzeje sve porusiti, a dz-a-m-ije izgraditi na svakom pedlju zemlje!\"
Sto ubaceni elementi pokusavaju da naprave razdor medju patriotima. Sarajlije bi dale zivot za Zenicu a i Zenicani za Sarajevo. To smo dokazali puno puta u ratu. A ako Bod ga i Banjaluka ce shvatiti da je u Bosni.
hahahahahahahaha a Sarajevo selendra da je nema vece na planeti...vode nestaje svaki dan u ponoc?ahaaaahaah kako je to samo jadno,a fol metropola...ma sarajevo je selendra i najgori i najruzniji glavni grad koji sam ikada vidio u zivotu,a vidio sam ih dosta....centar grada obidjes za 10 min pjeske i fajront?nema se sta cestito ni vidjeti...uzas