Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ne odete u Stojnica cikmu petkom i subotom navece i ne izdate kazne? Lako je slasticarnicama i frizarima pucat kazne (treba i to, ne kazem da ne treba).
Tacno, kao u kokosinjcu.
Jedino šta je ova vlast blagovremeno napravila kao mjeru borbe protiv pandemije je to da su prvi dan odma izbacili inspekciju na teren da se pišu kazne, to je njihov domet za ekonomski rast države i izlazak iz krize.
Tako drzava pomaze ugostiteljima, deri kazne iako su ljudi pred bankrotom. Doduse postoje i oni odabrani za koje zakon ne vazi... sve vidio svojim ocima.
Da uzmemo malo ovo sa psiholoske strane....kome najvise 'smetaju' ugostitelji? Ko misli da je zvanje konobara ekvivalent fizickom radniku?Odgovori su oko nas u vidu raznih grupacija koje imaju za cilj urusavanje i ovog segmenta drustva!Sta mislite ima li takvih medju nama? Ko su oni? Da li mi jednim dijelom pripadamo toj grupi koja je neprijateljski nastrojena prema ugostiteljima, zbog svojih nekih licnih frustracija i nepoznavanja materije...
Da su radili i da rade svoj posao, milione su mogli naplatiti.
kamatari u odijelu poslani od strane mafijaške vlasti ne bi li sebi redovno isplacivali plate..
Nemamo mi drzavu a ni predsjednika zato u bosni radi ko sta hoce da su iole normalni sada bi zatvorili sve na 14 dana kao na pocetku pa nismo imali oboljelih ja zbog sarajeva i tuzle zbog omladine koja se ne pridrzava nikakvih mjera svoje nisam vidjela vec 7 mjeseci oni koji nemaju nikoga vani njima je svejedno zato nam nece nikada otvoriti granice jer smo bosanska stoka
Dabogda im sve te pare za lijeka trebale ito protiv korone
gdje su vam te naplacene pare u vasim djepovima odnosno u djepovima sda govana
Sve zatvoriti posebno kafice jutros sarajevo 167 oboljelih sta vise cekate
Kada ce inspekcija precesljati neregistrovane radnje i usluge sa olx.ba? Tu su vam pare. Ali naravno puno je lakse kaznjavati registrovane. A ilegalno mozes raditi to nikome ne smeta. Cak niti nelegalne ne treba kazniti, samo ih registrujte i eto vam opet para.
I onda se pitate kad bi mogla prestati PLANdemija. Pa nikad treba kazne jadnom narodu naplacivati. I ovo nije dosta sto se sve placa jos samo vazduh sto se udise treba placati.
popustite narod.........ionako je svejedno
Zatvarajte nargile gdje se ne drzi distanca. Zatvarajte sve kafice u kojima se skuplja veliki broj ljudi.
Sto se tebe tice to moze biti vjecno zatvoreno, ionako nigdje i ne izlazis, ne znam cega se onda plasis!?
Hapsi bagru