Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ovo rade rekonstrukciju kratera od granata a ne zadrzavajuci autentici izgled kratera?
@1Puska87Nevesinjska5, eto nek vam banja luka nije kasaba. Ona je jos dalje od kasabe, kao neka izdrkotina u nekoj zabiti u Rusiji izgleda.Sve vam pare odose na pravljenje zastava i sto veci tabla na cirilici po ulicama a djeciji dispanzeri jos izgledaju kao u vrijeme Boska Buhe.
U sred centra Banjaluke škole prokišnjavaju i djeca sjede u vlažnim učionicama, u selu kraj Sarajeva svaka škola ima najbolju opremu, kompjutere, sale itd itd mali primjer ali zaista pokazuje u šta su đikani pretvorili Bl
Pa jebote prije će nestat kamena na planeti zemlji nego što oni ovo riješe.
Sanirajte ploce da narod ne zapinje, kakva crna ruza mamu vam predizbornu???
Učinit ćemo Sarajevo takvim, da će svako ko posjeti Sarajevo znati istinu, istinu da su srpski zločinci ubijali goloruke muškarce, žene i djecu i u potpunosti devastirali grad kukavički sa obližnjih brda!
@Bosniak1992 Po turistickih atrakcija vasa kasaba ima zbog tih zlocinaca s brda, prije njih ni u regionu a ne u Evropi nijesu znali gdje je Sarajevo.
@Rienzi* Te su vam igre bile donacija iz Beograda. 😂 Od kako ste sami sa sobom ne da nijeste nista slicno uspjeli organizovati no ste jos i nazadovali dotle da ni vode tekuce nemate.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast baš je bilo u lošem stanju
koji će vam quratz to? uložite novac u nešto korisnije.
Dobro je, ja rekoh neko krecio fasadu pa se sapleo i prosuo po novome. Bas bi steta bila.
Meni je jednome ispala tegla ajvara na pod i u paramparcad se razbila. Isti je ovakav nered bio ovoga mi krsta.