Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka malo "oteče" :) Evo jedan vic: Došla "mlada", prošla prva bračna noć...Ujutro zajednički doručak, priprema se sofra, nosi mlada vodu, a svekar je pita je li otekla...kaže ona "šta otekla, boli babbo"
Vlast za narodnu kuhinju dnevno izdvaja 30 KM, a za svakog pojedinog kera lutalicu 150 KM dnevno. Pametnom dosta, i previse!
Moramo krenuti sa rezanjem troskova. Moramo ukinuti sve javne narodne kuhinje!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitke na otklonjenom kvaru. Jos samo dotjerati GRAS, ocistiti grad od ogromnog smeca i kerova lutalica i mozemo biti iza Ria najpozeljnija destinacija...
nemoj Pujde babo allahati.
Lutalice su male mace, sta sve ovdje ima za pocistiti (mislim na ljude)...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hah,joj naslova.ali bitno je da dodje njih 5 i samo jedan ili dva rade a ostali puse i mudruju.:) jebiga takva politika kod nas ;)
Ne navikavajte se, jos malo pa redukcije !!!
www.spoted.ba Registruj se i upoznaj se
Cudo
Sram neka je Vladu KS što su nas ostavili u 21. vijeku bez vode
Samo bolan kukate! Niko vam ugodio ne bi! Ljudi su stvarno odradili poso efikasno i svaka im cast! Pohvale ljudima iz vodovoda!
znaju li izvodjači radova šta je to katastar podzemnih instalacija........ drugo ko će namiriti štetu i vodovodu, a mi gradjani ma koga briga za nas.............
Tuzno, iz vlade i vodovoda su skoro 100% poskupili vodu i sada se ovo dogadja. Toliko o tome, pune svoje dzepove na vodi. Sramota!
Bio bih zahvalniji VIK-u i to onom drugom dijelu sa slovom K da konačno riješe i moj problem koji imam mjesecima.
Sad cekamo da nestane struje. Ma grad za pozelit, gradska uprava, ma zlato ste.
Vala svaka im čast što su popravili.. Ja sam se već istripovala da će to potrajati danima i da će mi ona dva ratna karnistera, koja uvijek imam u kući biti apsolutno nedovoljna. Al' kad jutros odvrnuh česmu i voda krenu, lijepo mi sunce granu..
u Kantonu Sarajevu je tokom jučerašnjeg došlo do poremećaja u vodosnabdijevanju.
Ko ce provjeravati sta je napisao, daj da se objavi sto prije :)