Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozemo pricati sta hocemo, ali zena ima marketing da ga ni bijela kuca nema...
Kako got je ona zaradila te sve milione njoj svaka čast nije ih od bosanske sirotinje otimala ko ovi naši vlastodršci! I ona je imala ličnu tragediju za vrijeme rata (ja mislim da je brata izgubila u opkoljenom Sarajevu) i ima svako pravo da piše o ratu i ratnim strahotama! A ovi genocidaši mogu samo da pjene! Bravo Sanela!
"Brucos 7" i jos par nickova koristi Pasic iz njene fondacije. A nema potrebe. Lijepo je sto Diana (fetis) Jenkins od svog novca kupi pakete za djecu ili aparat za bolnicu. Ali Pasicu nemoj samo o nehpitnom postenju i pameti doticne. Svi imamo internet. Svasta se tamo pise o doticnoj. Vidi njen projekat: Soba 23. Pametnom dosta.
Apelujem redakciju klix-a da zatvori komentare kada je su pitanju Srebrenica, politicke vijesti, vijesti vezane za nacionalne skupine ili entitete. Ne zelim dodatna prepucavanja i vrijedjanja korisnika medjusobno i prljavih komentara na racun osoba ili nacionalnih skupina pomenutih u tekstovima.
Najbolji su mi ovi koji nakon rata iz udobnih američkih domova (ili negdje drugo) pričaju o strahotama rata u Bosni. Najlakše je otići i onda pričati kako vole Bosnu i kako im nedostaje, brišući suze parama. Ostani pa onda pričaj kako voliš Bosnu.
Nek' ti 263 njih da minus, evo ti od mene plus. Da su svi tako odlazili, Bosne ne bi ni bilo.
Ah, znaš naše ljude ... Ne daj Bože ostati i pokušati se ovdje ostvariti i doprinijeti za ovu državu, lakše je ići linijom manjeg otpora pa otići van, kukati kako je i tamo teško i govoriti kako im nedostaje Bosna. I naravno da će i ova pričati o Bosni i slično, ali svejedno živjeti na drugom mjestu i uživati. Lako je tako 'voljeti' loše, živi u lošem pa onda govori da to voliš.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
LIJTE KISA HLADNE VODE DRAGI ODE, DRAGI ODE
Da, ako niste yebani dejtonom.
šteta što je udata
što se preziva i dalje dzenkins?
lala pa što da ne?? šta ce joj dzenkins ako je razvedena?? i što se je rastala?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da je biti "vidra" kao ona, bar upola
prelijepa, san snova, sta god kaze vjerovat cu joj :))
Ko kara ovu fuksu?
sigurno je ne karaju fukare i kamiondžije što tvoju staru satiru
miran balijo,nemoj dalopata opet radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
alah te sanela nagradio nisi nikome marke uzela dijeliš sirotinji i zato hoćemo te u vladi da budes glavna u kantonu takve nam žene svjetske trebaju a ne bivše propale pjevačice i voditeljice sa huma
Cura je istinski borac za BiH i jedina koja daje pomoc ovome narodu. Svaka cast Sanela, neka se malo politicari ugledaju na nju!
Kako se to ona tačno bori za Bosnu?
Pitaj Ejuba Ganica i Jovana Divjaka kako se tacno ona bori za Bosnu. O njenim donacija za BiH cemo drugi put...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar ova žena ima sliku
Nikad se u životu muško nije unovčilo ko žensko, šta li mu Sanela zna kakva li je to tajna da je radi toga dobila milone ?
pamet.