Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti isti drzavljani su dali gospodine \"shoba\" MANDAT HDZ_u, SDA I SNSD da donose odluke o buducnosti zemlje. Dakle, nije rijec o vlasnistvui nego o mandatu (ovo su temelji demokracije). Ostalo, moze biti samo vaninstitucionalno rjesavanje problema po sistemu revolucija, ratova i slicnih avantura.
postoji jedino mjesto gdje se treba dogovarati i donositi odluke o buducnosti zemlje a to je PARLAMENT, a ne tropartijske birtije i cevabdzinice. BiH nije vlasnistvo HDZ, SNSD i SDA vec svih drzavljana koji u njoj zive.
Pa, Tihic je izgleda prekinuo razgovore trajno. Prema tome nema nista od svega. Pokusao je da prebaci lopticu na Dodika ali po njegovoj izjavi jasno je da od dogovora u ovoj zemlji nema nista. Barem ne sa ovom garniturom nazovi politicara i stranaka.
ovo sa Dodikom je bilo dogovoreno... pitanje je samo zasto?
Cini mi se da Hrvatska aktivnije ulazi, u ovdasnju hrvatsko- mislimansku pricu... Ali ne na mesicevski nacin , kako bi muslimani zeljeli . Igranka pocinje !
brankovic nema potrebe da se sretne sa rudarima, dodik nema potrebe da se sretne sa Sanaderom... Iste rijeci dvojice premijera... Komunikacija, dialog, razmjena misljenja, kontak sa obicnim ljudima je za njih nepotreban dio njihovog posla. Pobogu, pa kako ce na taj nacin trpati lovu u svoj dzep, to se tako ne radi, nije to dio politike koju oni vode.