Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boze, jesu vise dosadni s tim glupim pricama. hajd otvorite neko preduzece vise! ovi samo dizu plate na racun ofucanih prica koje smo culi vec milion puta i od kojih niko nema koristi sem njih, politicara. koga vise briga, samo neka je zdravlja i para.
BiH su pokusali podjeliti 90-tih, mnogo mocniji i jaci nego sto su sad, pa nisu uspjeli, a da ne govorimo da od Toga nema nista, Sve dok postoje Bosnjaci i Patrioti BiH postojace i BiH,,,BiH je bilo...BiH ima...BiH ce biti svidjelo se to kome ili ne......
Odcjepili neodcjepili....isto nam se vata!!...
ne bi trebala biti samuele, a da ne može, to su i srbi mislili za kosovo i ukrajinci za krim...
Koliko puta treba ponoviti? Kompenzacija za Kosovo je Južna Osetija. Postavlja se pitanje šta je kompezacija za Krim? Ostatak Ukrajine ili nešto drugo? Nadam se da je nešto drugo - tj. genocidna tvorevina. U svakom slučaju, genocidnu tvorevinu treba što prije rasformirati, da ne bi Evropa dobila Ruse još bliže.
ama ko ovog žohara pita šta, ko je ona da "brine" o Bosni, bolje mu je da brine o svojoj mahali (sloveniji) da ne pljačkaju turiste za Hrvatsku i Bosnu zbog tobože BRZE VOŽNJE .
"Već dugo je stav da se granice u Evropi ne mijenjaju, što se sad vidi u ovoj situaciji u vezi sa Ukrajinom i Krimom, ..... Mi smo rekli da se granice ne mijenjaju" .....koga još interesuje stav Evropske unije, kad samo formalno postoji (i to od 1993.god.)
Imao ovde nešto, čim ove evropske diplomate sami ovo spominju, prvo će ovako negirati pa onda polako popuštati, meni se čini da je njima cilj da mirno podjele bosnu i da trajno umire balkan...
...spoštvani samo, šta more a šta nemore nema veze za pravnim normama...već samo sa trenutnim odnosom snaga onih koji kroje balkanski haos već 20 i kusur godina...
samo nek se prica, docice i taj dan
To ti misliš.
Pitanje RS rješava Putin, a ovaj Žbogar će se baš pitati kao i u vezi Krima!
BiH je postala neovisna samo zbog masovnog izlaska hrvata na referendum, a evo kada vidim što nam je hvala za to danas, navijam da se rs odvoji što prije, a mi da dobijemo svoju federalnu jedinicu.
Odvojiće se RS, al i mi ćemo se pridružiti Hrvatskoj!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pitanje RS rješava Putin, a ovaj Žbogar će se baš pitati kao i u vezi Krima!
dajte nam pola RS-a i neum i djelite nas odmah
Svima je jasno, i ako u početku su neki imali takve iluzije da su ta 2 problema direktno vezana, da Bosna i Kosovo predstavljaju sasvim odvojene priče.
Takođe klix.ba se bavi temama koje su za neuki i obespravljeni puk još uvijek interesantne. Moraju i oni od nečeg da žive.
Jel ovaj neki rodjak Zbogaru Strasnom?
amidzic sa babine strane