Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo junošu su samo novci bitni koji kreten ako treba i na minimalac ići jedno vrijeme preživjeće fuj skotu jedan
Ne kontam, ko je ovaj s globusom na ramenima?
MINIMALAC za ufljupe!!!!
Ma hajde molim vas ! Topli obrok svakako ne treba isplatiti. I uz to 15 - 20 posto od plate. Ali da se transparentno vidi kome ce se prebaciti.
A što ne bi samo prepisali od susjeda: https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2168114
Najmanje 50 % onih koji stvaraju novac za VAŠE plate (proizvodnjom, uslugama, prodajom i uplatom doprinosa i poreza), nemaju sad nikakve prihode i pitanje je kad će imati, a vi ste uznemireni zbog najave da će vam se možda smanjiti plata za 10 %?!? Da li ste normalni???!?! :/
More mars uhljupi jedni.U relnom sektoru ljudi lete s posla a mnogi ce na odmor uz primanje plata manje za 10 % i opet nezadovoljni. A sta kaze sindikalni? Nemoj sada kad je korona virus, to je preče? Moze se donijeti odluka o smanjenju i pored korona virusa, kakve to ima veze?
Ne bih vam dao hljeba da jedete PARAZITI PROKLETI
Ovaj lik ne shvata ozbiljnost situacije. Ako padne i klekne jad i cemer od privatnog sektora, koji vecinski puni budzet, ne samo da ce se smanjiti plate, nece ih biti nikako. Samo zatezite i ovako napetu situaciju kod isprepadanog naroda. Sto bi rekao Pantic ili Sojic, "mnoge ovdje treba s motku i to zgovnjivu"!!!
Obavezno smanjit plate ,ako ne onda rezi javni sektor za 20%.
kako ste samo pakosni i jadni! nije ni cudo da sve propade.. kako vas nije stid pojedine komentarisat covjeka koji se bori za uposlenike koji rade za 900km..eto neka se vase privatnici sa svojim njuskama bore za vase plate nego odmah otkaz.. smece smo od drustva
Uvijek kad me neka tuga uhvati idem na klikx citati komentare i sve me prodje.
Gledaj ti prdonje. Od ovakvih nam zavisi buducnost...hahhaha
Vrh SDA ispade najposteniji, Bakir i Sefik se odricu 2/3 plate za narodne kuhinje
Cim se tice naseg vlastitog dzepa odmah kuka i motika na sve zivo. Valjda su i ovi koji rade u obrazovanju dijelom krivi za katastrofalno stanje u istom. Umjesto da sami predloze da pomognu onima kojima je najpotrebnije ono odmah gleda gdje se moze s druge strane samo njega ne diraj. A utovljeno mogao bi godinu izdrzati bez hrane.
Kad Bakir sebi skida, to je dobro, kad treba ostalim budzetlijama, ne da Sivro