Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vecina glupana shvati da su LGBT prava i njihova prava, tad se mozemo nadati napretku i prestanku vlasti nacionalističkih oligarhija
Tako je. Živimo u sekularnoj državi svih njenih građanki i građana – na papiru, barem.
@Sticenik ko ti nabija tolike lajkove. Hahahaha. Patetično.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Vehabije su zakon ! Oni imaju decidan stav o pederluku!
Samo ODMAH organizovati paradu ponosa i prava zanormalne! Vi se u svojim stanovima )ebite s kim hoćete, svoju bolest držite iza svojih zidova, stoko bolesna.
Mujo qranlija je imao visoko civilizovan odnos spram prknoljuba. Toliko ih se plašio da je tripovao i zagovarao da ih treba pobiti. Toliko je human bio Mujo.I tako božanstveno zapovedao bljuvotine i mržnju.. A štaš,skopo ga aljo.. Što je pomalo gej al aj sad..
prvi peder je bio adam. bog mu napravio zenu od njega samog.
Šta če nam kreteni koji ne mogu domačinski prnut,nego samo huknut?
Pederi su svjetska pogan, daš mu ruku uleti ti k...c. Tako su i u smislu zakona, de mu prava, pa de da se i u školama uči da su normalni, pa de onda da nisu normalni oni koji su protiv pedera....Opasna gamad kojoj treba nači lijeka i to pod hitno.
Mujo je reko ubiti svakog ko oće prkno da pipa.. A qrančić je to. Nema kompromisa oko toga šta Mujo kaže. Ovi što krepaju za išljam su bolji od tariguza koji nikog ne diraju. Tako logično. Ne menjajte išljam da Mujov Aljo ne uskrati prcu stries đevica. Ni slučajno taki haram!
politicari nam ga nebade a ovi nam smetaju...nide veze
PARADA PONOSA ! ĆIME SE PONOSE ? MJESTO DA SE UVUKU U MIŠIJU RUPU I DA SE SAKRIJU JER NIKO IH NE DIRA , A ONI BI JOŠ NORMALNE PORODICE STAVILI POD SVOJU NAKARADU LJUDSKOG BIĆA , JER OVAKVI DEBILI VLADAJU SVIJETOM !
Nije mi jasno zašto Soroševci, koji su financijski izdašni prema bih patriotima, olako prelaze preko te činjenice, dok su u drugim zemljama regije bili nemilosrdni, nepopustljivi? Tražili paradu po svsku cijenu.
Cuj ovog politicara nedozvoljava mi vjera da to prihvatim😂.halo ba..!!!Jel ovaj normalan??Biti na ovakvoj poziciji i reci ovakvu glupost..Mene je sramota gdje ja zivim, fujjj!
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Hotmiss.top
A pola tih istih političara bi hladno dali guzice za položaj... Isti su vala ko i ti LGBT, samo sto mi se ovi gade, a političari nas hebu i ne vade.
Znaci jos ima nade za nas haha
Ne traze oni nikakva privatna prava, oni traze da se homoseksualizam ubaci u sistem (seksualnog) obrazovanja djece da bi oni imali sta prcat kasnije.