Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko koga ovde laze, odem na biro da se prijavim, za salterom 3 zene i iza njih jos 3 kao backup neki, drze mis u ruci k\'o vruc kompir. Da oni bar zaposle mladje zene (ne mislim nista perverzno u ovom) koje su u svakom pogledu obrazovanije, da se ne stvaraju guzve i sl. Odem u postu, za salterom omjer muskaraca i zena 20 : 80 %, odem u elektro ista stvar. Odem u opstinski onaj djavo gdje se vjencaje, ovjerava sve iu svasta... sve zene. Odem u RMU Banovici - sve muskarci izlaze iz jame ?
međunarodni dan žena, a na skupu sve muškarci
muško sam, i uopce ne spadam u neke koji dizu ruke za prava svakoga , pa i zena , svakom svoje kako se snadje ,al skidam kapu stvarno ženama u Bosni jer je danas imati djecu, raditi u kuci , van kuce i biti izlozen svakakvim stresovima kako u kuci, na poslu i zivotu uopce zaista veliki teret. Gledam to i po osobama koje mene okruzuju, steta sto nema neka regulativa ili zakon koji se brine o ženama posebno onima u godinama pred penziju al tako je to. Od mene sretan 8 mart , za nadati se da ce biti bolje !
Tesko nama kad budemo najteze poslove prepustali zenama
@ za iran - http://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_women%27s_rights_%28other_than_voting%29 Uprati vremensku razliku između prve i druge stavke, imbecilu zadojeni...
SPOLNA stoko, spolna, a ne \'rodna\' ravnopravnost, bem vam prevodioce!
ovo je ironija..is.lam i ravnopravnost zena..to nemoze ni da stoji u istoj recenici
kako ovim ženama treba je bati sve po spisku u gradu u svim sektorima rada svugdje je više žena zaposlenih nego muškaraca, muškarce možeš vidjeti samo da konobarišu i opet su one ugrožene ma trebo je ovo karadžić sve pobiti
joJ STO NE MOGU SRANJA
haha dajgle faca koji urnebes od crnjaka
Jesu vise ove zene naporne.Pa uzmi oglas u ruke 80% poslova se zenama nudi.3x im je lakse naci posao.Svi usluzni objekti vecinom zene zaposljavaju...Jos malo pa nece biti sigurno da se prijavis u neku security agenciju i da ti zena ne uzme posao.
-Sta reci na ovo ,Sad ce se i dodina Snjezana kandidovati ,zali joj se doda nije zaposljena,.
zene bolje da se bavite naj starijim zanatom nego da vas gule mjesec dana za 300 KM