Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod gladan i žedan, bolestan, obespravljen, prevaren, slagan, nema fabrika i tvornica, poljoprivreda, stočarstvo i industrija u kolapsu, generalno sistem pred raspadom, mafija vlada u svim sferama i oblastima, narod bježi, a ovdje se postavlja pitanje o paradi ponosa i LGBT-u !? Ne kontam ...
Prvi sam spreman podržati ovu paradu ali imam dva uslova. Prvi je da to bude jednom, da vidimo da su tu, da postoje itd. Nema potrebe za paradom svake godine. Drugi uslov je da ta populacija bez svoji obilježja organizuje i podrži paradu za prava Roma koji su jedini zaista diskriminisani.
Svaka vrsta na svijetu ima oblike homoseksualnosti. Samo jedna ima homofobiju: čovjek.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba
Ukucajte na You Tube: Sta su Zidovi uradili Nijemcima, i bice vam sve jasno na sta su Zidovi srozali Njemacku.Pogledajte isto klip na You Tube,Dostojevski o Jevrejima,isto tako klip,Martin Luter o Jevrejima.
Razmisljam sad malo o ovom njihovom "ponosu" i znam da sam to iz dna duse prezirala, pogotovo samu cinjenicu da zele u Sarajevu da je odrze, mislim da stvarno pocinju da pretjeruju s tim iako su imali svu slobodu da rade sto zele samo da ne privlace paznju, ko da ne znaju kakav je narod i kakva je drzava, da ih slabo ko podrzava, znaju da je takva situacija, budi sta hoces, ko hoces, niko ne brani, ali zadrzi za sebe, svako zna da "vas" ima u Sarajevu, samo bolje za vas da ne znaju ko ste.
@kraftwerk najludje je kako ovi govore kao imaju slobodu, niko im ne brani i onda u nastavku recenice, ali nemoj da iko zna. pa gejevi imaju slobode i u saudijskoj arabiji ukoliko se skrivaju toliko da niko nikada ne sazna nista
Ostaje nada da će svijest o postojanju, pravima i potrebama LGBTI populacije u BiH rasti te da će i oni jednog dana biti ravopravni građani i građanke naše države. Zar to oni nisu vec ravnopravni? Imaju sve kao i svaki drugi covjek u BiH. A to sto hoce da se taslace javno po ulicama da ih normalan svijet gleda, nece moci.
Sto Komsic kaze, kome gay populacija smeta nema mjesta u nasem drustvu. Mi smo "gradjanska drzava" naravno. fuj
Sad znam za koga sigurno necu glasati!
sad znam za koga sigurno necu glasati, i jesam tipicni Bosnjo koji radi u privatnom sektoru i samo ovaj podatak mu je bitan.
Zna se sto je Bog storio covjeka i zenu, zna se sto muskarci imaju privjesak a zene rupu. O cemu se prica ovdje sta bi ova gospodja uradila da joj sin nadje decka, podrzavala ih? Bi al u qrtzu, treba ovako kupiti poene.
Homoseksualizam je bolest, i tako se treba i doživljavati
Vidim, prate me dva pedera.....
if you like livin' in Gorazda and gettin' gay in the rain. If you not into islam and you vote for SBeeeBeeee
Moze se tim ljudima pomoci, namlatiti ih dobro i izbiti im tu bolest iz vugle....
Sta rade momak i djevojka ? Pa vode ljubav. Sta rade dva pedera ? Pa vode ljubav. Sta rade dvije lezbejke ? Pa vode Ljubav. Sta rade peder i lezbejka ? Pa vode drzavu. Srbiju. 😁😁😁
Parada ponosa ? Na što su ponosni ?. .