Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idioti objavite da i u fbih bilo oboljelih
Banjaluka = Wuhan!
@-cako- Ja bih rekao Maglaj kad pogledas broj stanovnika al ajde...
evo i genocidna tvorevina se oporavlja
Samo 16.. A testirano garant 100 ljudi...Manje testiraj - manje ces imat... vrlo jednostavno... Kod nas je ovo jako neozbiljno sta se radi... -_- Umjesto da pocnu masovna testiranja stanovnistva nasumicno - ono smanjilo broj testiranja... Neozbiljnost na vrhuncu - i u RS - i u FBiH!!!!
Cuj samo 16 hahaha a prije dva mjeseca, ČAK OSAM BOVIH SLUCAJEVA, APOKALIPSA
Na broj testova prilicno veliki broj pozitivnih, nadam se da ce se stabilizovati jer BL definitivno nikako da ugasi klastere a prvi slucaj je bio kod njih.
Sta je ovo svaki dan rs ima oboljelih pa rade li oni ista unistise federaciju
nema u njih oporavljenih :)
Bijeda nesposobna. Najnesposobniji ministar u BiH, a klix ga u startu proglasi za najsposobnijeg… HAHA... kakav kiks moj klikse