Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se pobjedi ljevice ali da ne prave greske kao prosli put. Ovo je zadnja prilika da drzavu uredimo kao gradjansku a da ne ostane kao ova fasisticka tvorevina.
vidi se da si zelen i glup. nema veze ko pobjedi vec ko kolo vodi
Imate dobru sansu da se sad pokazete i dokazete
ovoj maloj dic noge naramena pa cijepat dok se ne onesvijesti
Koliko puta moram ponovit da u BiH ne postoji ljevica haha
Haha
Kad bi desnica u regionu organizovali ovakav skup. Mogli bi na jednom mjestu vidjeti Šešelja, Tuđmana mlađeg, Gruevskog, Koštunicu, Kolindu, Bakira, Vučića i ostale klero/fašiste. Naravno glavni gost bi bio Mađarski Orban. Mozemo da biramo, ljevica ili desnica.
ljevicar sam.po prirodi ali ovi sad tipovi u SDPu njih vecina su obicni kriminalci koji nisu mogli da se "upisu" u SDA pa sljedeci po redu bijase SDP
Ova "jaka" stranka u Srpskoj ima 0,02% glasova.. Toliko o želji građana Srpske o njima i njihovoj handžar socijal-demokratiji...
u ponedeljak odo u poreznu da vidim koliko su Cengicu sekretaru primanja pa da vidim odakle.mu pare za Engleske, ako tamo nista ne bude ili ih je ukrao ili je mamina maza koja ceka da mu mama da djeparac?
ne primanja nego koliko doprinose placa
Ne treba biti gradjanin stub naseg drustva vec covjek. Jaci pojedinac jaca drzava, dosta floskula, hocemo rezultate!!!!
kada svoju vjeru ostavimo samo za sebe ( postanemo pravi jernici koji se nece dokazivati pred drugima ) i prvi cilj stavimo BiH i njeno uredjenje i drustvo tek tada moze biti bolje. sve dok pojedinci namecu svoju vjeru i svoj stav drugima , nikada se nece nista promijeniti
Kaže neko SDP ovakav, onakav. Kakav god je bolji je od ove SDA mafijaške hobotnice. Na sve strane kriminal i korupcija u raznim oblicima: reketarenje, droga, prostitucija, otuđivanje automobila. Više ne smiješ ni prijaviti policiji kada ti automobil ukradu, jer će policija prenijeti auto mafiji i još samo možeš i bez života ostati ako budeš čačkao. Samo razguliti iz ove bolesti. FUJ.
Skup bivših drugova i omladinaca..... :-)
Bošnjaci, Hrvati i Srbi nemojte biti glupi stvorovi koji žive u mržnji i zlu, pomažite jedni drugima, surađujte, ostvarite pozitivne ekonomske i socijalne kontakte, osudite zločine i zlo prema čovjeku, svakom njegova vjera i ubjeđenje jer crkva i džamija imaju mjesta i neka ide u njih ko želi! Niti Isus a.s. niti Muhammed a.s. nisu napadali druge ljude i vjernike, a borili su se protiv zla i zlih ljudi!!! ŠIRITE MIR I ČINITE DOBRA DJELA!!!
Pogledajte nacionalisti svih naroda i nacija kako se može normalno razgovarati i raditi na dobrobiti svih naroda i građana u regionu. To definitivno može samo ljevica. U Makedoniji smo pobjedili, sljedeća je BiH. Sretno SDP!
Samo građanska BiH, sva ostala uređenja su pogubna po narod i državu!
kazanfer,po koji narod?
@igrakolokodkomsije Onaj narod koji smatra BiH svojom domovinom, bez obzira na vjeru ili naciju. Za nacionalne torove ovo sadasnje stanje je raj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Političari kažu: "Građanin mora biti stub našeg društva", a u stvari misle: "Ovca mora biti kurban naše politike", te se njihov rad svodi na: "Ovčija vuna i meso mora biti profit za naše šajtove/novčanike i žiro račune"