Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tako gdine, kad nekom utjeras glupost u glavu za 500 godina, potrebno je jos 500 da istjeras. To je sva sustina. Bice to sve ok gospodine, samo strpljenja, dug je to proces.
Gdine ambasadore ono sto sarajlija pise za crkvu u dvoristu bosnjaka, to se on mao zeznuo, doticna gospodja(ahaha) potice iz cuvene porodice Orlovica koji svoj grb imaju a u rodu sa crnogorskom starom kraljevskom familijom kao i familijom romanovih iz rusije. Orlovici imaju i svoj grb, inace poznati vojvoda Orlovic. Tako da je doticna samo malo zbrkanih misli pobrkala ko je i sta je al prosvijetljice je sveti Ilija gromovnik, inace slava Orlovica!!!
Welcome to Sarajevo ! Now let\'s get to work...
GUZNOCRIJEVAŠ..............HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH....GOFNO SMRDLJIVO POTURIČKO !
reko za Vas Kusta-GUZNO CRIJEVO...!
cetn.ici su fasisti, srbi su fasisti, srbija je fasi.soidna pokrajina, to je jedina istina. hvala na cita nju.
A hoce li i Ganica i ostalih 17 ratnih zločinaca izručit iz guznog crijeva islamskofundamentalisičkog terorističkog bliskoiStočnog ?????????????????????????
vazno je eu-i da je ona ukinula vize ratnim zlocincima ratku maldicu i goranu hadzicu, krvolocnim srpskim ubicama i siledzijama! bosni i hercegovini obecanjavanja i manipulacije a srbiji sva davanja!!! ne vjerujemo vise eu-i jer ona je hiljadu puta pokazala i dokazala da je sa srbijom ta koja je ucestvovala u genocidu, etnickim ciscenjima, projerivanju milion ipo bosnjaka, i unistavanje druzave bosne i hercegovine.... vama gospodine alvargonzales velika zahvalnost ali bosnohercegovci ne vjeruju vise eu-i nit je smatraju ozbiljno.......pokazlao se vremenom za koga i u ime koga eu-a gazi, omalozava, ucjenjije bih-u, nama je vise nego dosta agresija srbije i srpskih ratnih zlocinaca i diktatora, srbi prave crkve po dvoristima bosnjaka, tuzliastvo koje drze srbi u bih-i dopustaju takvo ponizenje bosnjaka i udaranje diktaturom srpskih t\'erorista i srpske fundamenalisticke paranoje crkve..... i isporucite vlahovica batka srpskog monstruma sarajeva bih-i sta cekate?