Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahhaa ferman stiže iz 'stambola.......
@fantomas pa takvi ti i glasaju pa ti SDA, HDZ, SNSD i slicni kroje sudbinu, a ovi "intelektualci" kenjaju po klixu a 90 posto ih ne zna ni kako izgleda glasacki listic.
@fantomas Ma zajebevvva se lik
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
najgore je kada nemas svoj stav, i ne stanes iza njega.......najgore su prelivode.........
nece babo dati ni marke za dzamije. mora se slusati.
Mi i onako ne cijenimo Nobelobce. U ostalom hebi me ako ako pola ove države zna ko je Pamuk ili još gore mislim da ne znaju ni ko je bio Nobel. Ali uredno znaju da je izvjesni Bog poslao izvjesnog Erdogana da spasi nas muslimane. Pamet je davno adresu promijenila, što se tiče BIH.
Ja jasno kažem nisam za politiku koju vodi SDA i Bakir Izetbegović. Politika koja počiva na kastinskim odnosima i vodi se u halkama, na minderima ili ''tabačkom mesdžidu'' je pogubna politika za Bošnjake, politika koja unosi smutnju među Bošnjake a ''riđobradog-prvorođenoga'' promovira u ''leadera'', kako on sebe voli nazivati ( HRT , Nedjeljom u 2 ).
jebesh pamik.. sintetika je zakon.
Ne razumijem negativne komentare "na prvu". Ako ti kao organizacija nečega samo sumnjaš, zadrži to za sebe. A ako je nešto (dakle, i ne samo veliki pisac Orhan) označeno kao teroristička udruga, a ti to podržavaš, onda bih volio vidjeti što bi u tom smislu uradili Beč, ili Rim, ili Madrid, tj. bi li oni dodjeljivali plakete i nagrade. Nije lijepo ovo što se desilo, no ne treba dodatno tvrditi nešto što ne znaš sigurno.
A čuj drugar ''odrekli'' su se tako ispotiha i podlo Mirze D., Keme M., Davorina P., Izeta S., Safeta Z. ,Maka D. Mersada B., M. Selimovića, Žarka V.....
Neka već jednom ova Usrana SDA - USDA ode u tri PM. Pa zar ste se podigli na najčitanijeg stranog pisca u ovom desetljeću. Fuj skako, krme sa ćaršije!
Joj jest ova naša država smiješna :(
reko brko "neće biti džabnog autoputa"
"Velicina Andrica, Dostojevskog, Tanizakija jeste u tome to poklanjaju paznju tradicionalnoj kulturi, kulturi Istoka, ali su usredsredjeni na savremenost, kao i ja. Andrica, na neki nacin, smatram svojim prethodnikom jer je bio dovoljno hrabar, otvoreno human da sagleda svu punocu zivota muslimana na ovim prostorima. Poklanjao je paznju detaljima, tako nam je pokazao da smo svi napravljeni od istog materijala", kaze Pamuk.
Andrić je bio samo srpska pudlica i ništa više.Za članstvo u SANU i ambasadorsku fotelju je prodao dušu četničkom djavolu.Hajde što se odrekao Hrvatstva nego je u svojim djelima podobro proizveo srpsku genocidnu politiku.
erdoanova prčija 😂
bošnjama vire nogice iz erdoganovog pakaša hahahahahahaha
bošnjama vire nogice iz erdoganovog pakaša, pa tako redom Bakir, pa iz Bakira Skaka i ko zna ko još!
Cuvaju poso i debele qu3ice,yebbes sto je Orhan to bas zasluzio...Tesko je danas uopste prezivjeti bez bilo kakvog kontakta sa budzetom
Kad mislilac skaka misli.