Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konaković se usutio da uzima pausal
Seoske varalice
@naftalin ovo je zapravo najrealnija slika konakovica... Kad je suplje bacat prvi u redu, a konkretnost nula... Nikad vise ovaj narod nece popusiti njegovu foru
aferim Čampara,jedini
Lazni moralist bez pozicije nema vise autoriteta jos malo pa ces klavir svirati
Brkate kruske i jabuke. To sto na federalnom nivou na kojem vladaju SDA I HDZ nece da ukinu pausale nisu krivi ovi sto su ih sebi ukinuli na kantonalnom. Sta sad, trebaju se praviti ludi i ne uzimati pa da ovi iz SDA I HDZ jos vise dobiju??!!??
Perjanica SDA Viteškić Smiljana najviše uzela para.
Tužna slika, a još tužnija prilika.
Dabogda ih u lijekove potrošili.
Ovu vlast cine kriminalci. Smrt za SDA-HDZ-SNSD, tim redom
@IstinaSamoIstina _ ovo je bilo prošle godine kad je SDP i NiP NS bili na vlasti. Pogledaj imena, nemoj damo lupati bezveze.
To se zove zakon spojenih posuda...ha...ha..ha, da možda zaplačemo od muke?
Otisla je Danijela nije rekla zbogom
Ne kontam poentu teksta, pa sta ce nego uzeti, nece valjda raditi za klikere?
Pametno nasankavaju raju Konakovic i Bakir, osnovali drugu stranku isigurni su dobitnici na izborima...uletili u suprotni tabor skolski. Ovce ko ovce naivne i potrcale za dinom on je kao dosao tobe i rastjerao se s sda ideologijom zavuci u budzet i puni kasicu prasicu do vrha.
Sve go kriminalac Pa vi izadite na izbore i glasajte Tako legalizijemo kriminalne radnje Samo bojkot izbora ih moze zaustaviti Mi glasaci smo im repromaterijal
Hem što nas ponižavaju, još nas i debilima smatraju, kao ma neće to narod ni skontati, glup je narod m. Sjeme van se zatrlo daBogda, a od tih para lijekove sebi kupovali. Amin
Kada su pare u pitanju nema ljevice niti desnice. Tu se svi slažu, grabi što više možeš.
klixe ukratko reci da dvostruke arsine imaju Kokakovic, Igor Stojanovic, Segmedina Srna, Vibor Handzic i da su doticni bili dio stare lopovske facebook vlasti, koje smo se napokon rijesili za sva vremena. Vidi ovog cetnika sa pala Stojanovica skoro 7000 maraka!!!
Svi političari isti, samo da je njima 😎