Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo sam na TVSA vidio na sta lice prostorije Opštine Centar. Da Bog da od gladi umrla ova stoka Fahrina koja je ovo učinila! Idite sandžak svoj zapalite, DIVLJACI!
Bas ti toliko zao zgrade, da ti nije mozda kancelarija zapaljena?!!!
To su uradili bosancerosi, a ove koje spominjes u velikom broju rade u toj zgradi, zajedno sa "rodjenim" sarajlicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoce li se opet cekati 2 sata se dodje na red??
Nije to salter sala opstine.
nece, sada ce se cekati 7 sati jer je sje8ana sva infrastruktura
Lalici je zao općine Centar jer ona tu vadi rodni list i uvjerenej o drzavljanstvu kad joj zatreba,
Šta će nam šalter sala? Kod nas ta služba postoji samo radi forme. Pozivam narod da na ovoj šalter sali predaju svoje pismene zahtjeve za dalje otkaze funkcionera koji se još uvijek grčevito drže za svoje fotelje.
Eh super tamam mi treba rodni list posto su me sa biroa zvali i javili mi da pocinjem raditi u Telekomu....
brzo su renovirali svoja radna mjesa, dali ce i drzavu tako brzo renovirat...
Samo slijep, glup i krajnje neinteligentan čovjek može i posumnjati da iza nereda ne stoji Smradončić i SBB. On je to praktično i priznao svojim izjavama. Iz redova policije je i procurilo odmah prvi dan da im je naređeno da ne reaguju, tj dozvole paljenje.
Narod je rekao svoje. Ukoliko se zgrada vlade obnovi u bilo kojem kantonu prije neke od fabrika koje su uništene privatizacijom, treba ih opet zapalit. I sve tako dok ukrug dok se ne ispoštuje volja naroda.
Toliko o nivou unistenja zgrade. Vec pocinje raditi.
Da baš šteta što je nisu sravnili za zemljom pa da počne raditi tek sljedeće godine...
Ma da!Kada sletis kroz cijelu BIH nakradne slike rata,bijeda iz ulica bije-ako ima cijeli neiskrpljeni dio..dodusepo pravili su vjerske objekte,privatne svoje firme i oni sumnjivi privatnici rade-imaju robove u dvoristima..i daju se vidjetina prljavim polupanim bus stanicama-ciji autobusi nisu obnovljeni i popravljeni od stare Jugoslavije i poneke ratne donacije-ALI NAROD PUNE KARTE PLACA-privatnicima..nema investicija.. ali ima kafana poneka.. Ali vise trkeljaju o paljevinama u protestima nego svim propustima koje su napravili-ukljucujuci KLIX-koji je objavio kao i pojedini portali slike gorece zgrade(iz rata) Pa gdje vam je kraj-lopovi namazani!!
Najbolje sto se desilo na ovim protestima, ova paljevina
Ponovo se manipulira narodom, vlastodrsci kojima je fotelja za guzicu zaljepljena sekundarnim ljepilom plasiraju pricu da su ovo protesti po instrukcijama kako bi sakrili svoj 20-godisnji kriminal...zalosno ako narod ponovo padne na ovu pricu i dopusti krezubim kockastoglavim brabonjcima da i dalje pljackaju drzavu.
treba je opet zapaliti :)))
ma jok treba dodinu vladu zapalit
ne postoji dodina vlada...postoji srpska vlada dodji pa zapali :)))))