Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam Bosnjak, ali mi je ovaj Kaplan, poslije desavanja u Stocu, postao simpatican. Samo naprijed, decko!
Ma sve su ta ista govvvna samo druga pakovanja a klix i ovaj A.B. i jučer i danas širi mržnju. Narode shvatite od nacionalizma se ne živi!
Stolac je muslimanki isto kao sto je mostar muslimanski, A to smo vidjeli kada je se birao gradonacelnik.... kad je iozabran Hrvat,e onda postoji druga politika za MOstar...ne bira se gradonacelnik niti koji k. Balijska politika....
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Klošaru jedan, ofiro si se po Sarajevskim kafanama i glumio mangupa,a na kraju ispusio foru, i sta sad hoces,ili di na jednoj strani zakona ili na drugoj ,nemozes na dvije stolice ,zapamti
Kaplan je bogata zidovska familija drzi veliki dio Holivuda..
Stolac je muslimanki isto kao sto je mostar muslimanski, A to smo vidjeli kada je se birao gradonacelnik.... kad je iozabran Hrvat,e onda postoji druga politika za MOstar...ne bira se gradonacelnik niti koji k. E tako ste mislili i Stolac uzeti...ali qurca graha sto kazu :D
ma mozete vi do sutra lupati likove...tako vam je i vozdra raja!!!!!! STO SE U MOSTARU NE BIRA GRADONACELNIK?????? AJDE PAMETNE BALIJSKE GLAVE??
Ovo je još jedna potvrda da je u BiH najugroženiji većinski narod od manjinskih naroda.Nek se stidi visoki mutilo predstavnik i međunarodna zajednica.
Ej mamlaze da mi hoces opet naletiti k'o nekad, onda si dobio samar a sad si zasluzio batine!
Samo polako i strpljivo... kao Mandela...
Zna li neko ( ili ti netko), gde su nestali dokazi iz prvostepene osuđujuće presude za kriminal( 5 godinica robije) , za stožernika , najeuropljanina BiH i najboljeg Ba-jinog druga...????
@bg-pašaluk Pitanje je ko ce odgovarati za to sto su nestali dokazi? Jer ako je sluzbeno lice iz suda bilo zaduzeno za tu dokumentaciju, a ona nestala onda mora odgovarati to lice.
Sta je ovaj hostapler jos uvijek na slobodi???
Kaplan je dokaz da smo dotakli dno. Ako nas ovakvi tipovi "predstavljaju", onda ne treba ni da postojimo.
ubij se onda
Šta je? Kada neko konačno ustane protiv nepravde i bezakonja, onda je krkan i sirovina?! Treba mirno posmatrati zločince i kriminalce kako sebi štimaju izbore? Svaka čast Kaplanu... i Semiru Efendiću i mnogim drugim mladim ljudima koji trebaju da promijene naš mentalitet, a prije svega pasivno mirenje sa situacijom... koja je proizvod nečijeg zlonamjernog djelovanja..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto da bude obučen u uniformu na crno-bijele pruge, Rabinov praunuk preuzeo ulogu tužiteljstva, SIPA-e, advokata, suda i suca... Pa ne bi da je ovo turski vakat a on Kadija...
Znaš li možda gde su nestali dokazi iz prvostepene osuđujuće presude za kriminal( 5 godinica robije) , za stožernika , najeuropljanina BiH i najboljeg Ba-jinog druga...????
@bg-pašaluk Srbine islamske vjere, na pogrešnu si se adresu obratio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima seljacku sda facu, ali barem nesto radi.
Ako bošnjaka ima više u stocu, kao što kaplan tvrdi, onda bi oni ostvarili većinu u opštinskom vijeću. Nakon toga bi mogli izglasati nepovjerenje načelniku.Bojkot izbora je upravo ono što hdz želi.Kaplan ili je glup ili je lud ili smišljeno radi za hdz.
@RemoveKebab HAHAHA E to je tek za krivicne prijave, to sta su radili popisivaci u Stocu! Popisivali ljude koji zive u inozemstvu godinama kao da zive tu.
Onako lijep Stolac postao je pravo mafijaško leglo. Samo imena koja je nabrojao Kaplan (bez obzira što je iz SDA koji mrzim iz dna duše) su od zla oca i od gore matere. To je takva mafijaška hobotnica koja je pružila pipke do najsitnijih kutaka grada i bez njihove saglasnosti se ne može ni u WC kad ti hoćeš. Da ne bi došlo do potpune metastaze, bolesne dijelove pod hitno treba odstraniti.
niđe veze brata moj
No dobro, po cemu se onda Stolac razlikuje tocno od mjesta sa Bosnjackom vecinom? Svi guraju svoje, uvijek bilo-uvijek bit ce...jedini problem je sto Kaplan&co. ne mogu svoje pozaposljavat, sumnjam da radi covjek ista u interesu "naroda"