Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle Ramiza - Zmaja! :D
svi zabrinuti a niko nista neradi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
sve OK lik prica ali ne moze on nista tu ... jos mu.moze Zeljka smanjiti placu ...
Kakva crna priča o migrantima?!! Upravo danas su sa govornice milorad, željka, višković i lukač otvoreno rekli za šta je formirana ova paravojna formacija! ;)
Ovu nedefinisanu lujku treba ignorirati.
Svaka čast ovome Ramizu jedini je koji kaže onako kako jeste, sjećam se prije par mjeseci nadgovorio je onog dodikovog bucka Stevandića zajedno sa novinarom dodikland tv. On je dokaz da ne jebe lijep nego uporan. 😁
Pa preduzmi nesto ramize, sta cekas
to je obican igrokaz za glupake! grupu policajaca karnevalski obuklo da se ku.ce pred siromasnim gradjanima!rs kupuje I avion I helikoptere a sve na hjodjine /vladine /zapise I tako ove godine 600+ km .'jedina pozitivna proizvodja u rs je prodaja vladini obveznica I to za tekuci budjet!
@ham 600+ miliona km - ispravka
@ham Baš tako. A ovaj "pokemon" to šupački koristi da prepada svoje "bošnjake".
Vjecito zabrinuti visoki visedecenijski neradnik OHR - a sve to.precutno odobrava !