Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je jedan RAMIZ SALKIC!
Nacionalne stranke smo trazili vecina i dobili smo ih. Prvo je formirana SDA iHDZ pa onda SDS. Ali isto tako prvo su formirane zelene beretke, protiv koga.
Avazovci zatvorili klix ugasili kompjutere i otisli kuci, javit ce nam se sutra ujutro
Karikatura
u Salkića usta k'o kasa...😂😂😂
nije on ruzan nego vas plasi njegova ozbiljnost zato je on vama nocna mora
Salkić je toliko glup, jer ova njegova izjava potvrdđuje da je Dodik u pravu, i da Ustavni sud u ovakvom obliku treba ukinuti. Jer, ako po Salkićevom mišljenju Ustavni sud RS sudi onako kako žele njegovi politički mentori, isto radi i Ustavni sud BiH koje su samo drugi mentori, a to su Muslimani.
kakav si to pravi sda covjek ahhahahahahahha joj neandertalca nastao u cernobilu
A vas scepine narkici pravili haha. Narko kartel uvrnuti toranj
oj ljudi jeste dogurali svoju pamet, kad nemate nista pametno reci bolje je da sutite.. samo mu komentirate na izgled.. ne mora svako biti ljep..
nacionalisti, svi ste vi meni isti. jedni ne prihvataju sud bih a drugi ne prihvataju ustavni sud rs i vec unaprijed znaju koju ce odluku donjeti. samo da narod zavedu da se i dalje mrze i fasizam velicaju, uz potporu neoliberalnog kaitalizma (sloboda za pojedinca) pojedinci se bogate. svaka cast nacionalisti/fasisti stvarno ste za demokratiju i civilizaciju drustva, neka vam je na dusu skoro 600000 nezaposlenih, 80% siromasnih, 550000 penzionera na 3,8 mio. stanovnika. samo nas revolucija moze izvuci iz ovog sistema jer narod je drzava...
crveni. ja mislim ipak da je bilo stranog uticaja tu dodje gospoda iz ambasade nadje te gdje si tanak pa te ucjenjuje
A ustavni sud BiH ne sudi u skladu sa politickim mentorima, samo ovim drugim? Inace prvi ratni referendum je odrzao Alija, samo da se ne zaboravi... Za ove koji prizivaju rat.
dodik je prvi koji uvodi ratni referendum
Ramize, taj sud je "moralna vertikala PC" i normalno je da će odlučit kako Duduk kaže... pas im mater ustavnosudsku . . .
onaj vas krmak je ljep
mirni i civilizirani razlaz , to je izgleda jedna opcija :) nije drzava vrijedna ni jednog zivota, to je jedina istina :)
Ne vjeruju klinci dok se sami ne uvjere..
Kad se uvjere bice kasno :):)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)