Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazalost, rs-om slobodno hodaju hiljade takvih ubica i silovatelja. Zlotvorii koji su u konc logorima klali Bosnjake kao stoku, palili na lomaci, bacali niz stijene..itd Danas hodaju slobodno kao svaki normalni gradjanin. Gdje to ima u svijetu, osim u genocidnoj rs??
@SamoRealnoDruze serbi koji su činili klanje bošnja a hodaju slobodno Genocidnom njih najviše ima okolí Prijedora Foče Višegrada o Zvornika
Ovo su djela pojedinaca. Hehe. Srbi nisu genocidan narod. Hehe. Budimo dobre komsije. Hehe. Prisilna mobilizacija. Hehe. Niko ne mora platiti racun. Hehe. 2 covjeka ubila sve. Hehe. Peace. Hehe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Četalj je ubio na sigurno, znali su da suprotna strana nema oružja, a oni posjedovali svu moguću tehniku JNA, a Salkić što priča kako je Alija bio mudar neka to palamudi nekom drugom, ni jedan predsjednik države nebi potpiso ovakav Deyton, potpiso je državu u državi,
Apsolutno ne, potpisana je država sastavljena od 2 entiteta i jednog distrikta. Nikakav vid državnosti, tipa potpisivanje međunarodnih ugovora, fromiranje vojske i sl, nije dat ni jednom entitetu.
@JobListing kakva analiza i procjena osobe po osnovu fizionomije. Prema tvojim standardima procjene, Max Planck je glupi seljak?
Treba postovati sve zrtve ali sto se ne odredi jedan dan za pomen svim zrtvama proslog rata
Da ponovimo 14.02.1945 antifašisti su ubili također 314 bošnjaka i za to niko nije odgovarao
ne iznova graditi osim obavezno spomenike onome srušenom, zgarišta stalno renovirati da stoje zauvijek. to su srbi napravili i s tim trebaju da žive. pa nećete stalno graditi a oni stalno rušiti, klati vas, prijetiti novim klanjima i rehabilitovati isto zvaničnom državnom i nacionalnom strategijom. a pravite kad odlučite da se vratite, a vratite se onda kada budete odlučili da nećete dopustiti da budete poklani. sa zločincima se ne može i sramota je živjeti zajedno.
Realno u 2 svj. ratu Podrinje i istočnu Hercegovinu su spašavale Handžar divizije i Ustaše od još gorih pokolja. Što četnici nisu završili u drugom, nastavili su u zadnjem ratu.
Trebalo bi ustasama i handzar diviziji u Gorazdu podici spomenik.....eeee konju mladomuslimanski bolesni......sto nisu isli u partizane.
Da nije bilo Murata Šabanovića bilo bi još gore i u Višegradu. Na istoku BiH je bila ista priča i u 2 svj. ratu i u zadnjem.
treba pravdu istjerati na cistac
Sad ste se sjetili Nevesinja, Bošnjaci su teško stradali u Nevesinju i 1945., ali se to sistemski prešućuje.
Monstruozni zločini srpskih pravoslavnih terorista. Strašnooo
Uhapsiti cijelo Nevesinje! Sve su to prve komšije uradile.
Od kada se sjedexibuci El Fatiha?? Zar nema postivanja pa da se ne ustane prilikom ucenja, stradalim od cetnicke ruke????
Funkcija bošnjačkih političara se svela na to samo da ukazuju na probleme i pozivaju međunarodnu zajednicu da ih riješe. izvini molim te, imaš platu nekoliko hiljada KM, mrš tamo i radi svoj posao.
@doista gdje se, u ovom članku, poziva međunarodna zajednica?
Genocidno pleme, genocidna sekta.
Šta kože bokir