Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slobodu i prava građana Republike Srpske ne može ništa ograničiti.. A Ramiz pogotovo..
@CyberX I Ramiz je u Republici Srpskoj dzaba mu sto je umislio nesto sasvim drugo.
@CyberX Da, Ramiz je u Republici Srpskoj ka svi ostali koji su u Republici Srpskoj.
Oj Salkaneeeee ljepotice moja 😂😂😂😂 Sad samo da se oglasi Munira pa Odgovor Ćamila i to je to 😂😂😂😂
Tužilaštvo Bih je trebalo procesuirati Dodika zbog kriminala, a priče o ustavu služe i tebi i njemu da se o kriminalu ne priča - PANDORA!!!
Pusti ruku zamEniče😂😂😂
Nije bitno je li čovjek lijep ili nije, mozda niste ni vi ljepši sto komentarisete, samo vas ne vidimo.Covjek je vrlo pametan i razuman i sve sto kaze ima smisla. Jedino griješi sto ovako poziva tužiteljstvo, umjesto da sam podnese krivičnu prijavu, kada ima dokaznog materijala na tone.
Pa Salkicu, to je strategija. Ti znas da su uskoro izbori.
Ekonomija je za vas nepoznata grana privrede.Hjebo te Dodik,a ti njega!Dajte predloge za bolji zivot narod burla po kantama za smece..
Tebe treba procesuirati negdje na ergelu.
Ja ovu tvorevinu koristim za dobru zaradu i ništa više. Kradem je, ali ono baš. Politika me ne interesuje, uživam u životu i kada se ovo bude raspadalo, putovnicu u džep i dalje. Nisam lud da napustim zlatnu koku.Eto toliko od mene.
Haj ba ne rise vise Sta mu iko moze radi sve sto naumi.skonto covjek nemoc i anemiju sudova i tuzilaca.
E kakva jadna država, kada je ovaj ujeb majke prirode, neki političar.
@LijepaMojaHB Nemoj tako o ocu rođenom😂😂😂
A dje ste ga nasli, pa daj vidi ovo
BRAVO SALKICU ali na zalost u ovoj divnoj BIH imamo proljev i dijareju i od suda i tuzilastva tako da Dudko i dalje moze ne ometano da laje kao seoski dzukac da ga nebi neko napao iznenada
Ramiz Salkic radi protiv entiteta u kome prima platu. Toga izdajnika koji zastupa interese drugoga entiteta umjesto svoga protjerati treba a Republika Srpska neka ostane lojalnim gradjanima svih nacionalnosti, je li tako braco Bosnjaci?
@PIPUN3 Zar je moguce da nijesi shvatio da sam uzeo ono sto vi govorite za Dodika i samo zamijenio Dodik sa Salkic a drzava sa entitet?