Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je neki doktor (MUSLIMAN, DA NE BI BILO ZABUNE)dobio otkaz na sami dan Bajrama u Tuzli, Bihaću, Zenici, nebitno! Vjerovatno ne bi nikad ni saznali! I ako bi ste slučajno saznali Vaši bi komentari bili da je "pipao" pacijentice, krao tablete pa dilao prijateljima i slično! Otkaz! Otkaz! Pa, šta! Hvala Bogu, lik ima svoju školu, pa ako nema posla u toj bolnici ima u drugoj! Puna je bosna bolnica i bolesnog naroda! Samo mi ide na živce, što današnji mediji, političke stranke i ta islamska vjerska zajednica pune nam glavu tim glupostima! Da sve što se desi loše bošnjaku u RS to je što je musliman! Daj molim te! Čitajući vaše komantere primjetio sam da i vi niste ništa bolji od tih "četnika"!
Evo sada sa suzama u ocima se pitam dokle da ovako se ponasamo prema onima koji nas ne vole, ubijaju, i diskriminisu? Sigurna sam da ce mnogo bosnjaka nocas pohrliti na koncerte srpskih pjevaca i pjevacica. DOKLE CEMO DA BUDEMO SLIJEPI, GLUHI, I GLUPI?
KO KAZE DA JE RAT STAO ZAR NEVIDITE DA SE PROGON I GENOCID NAD MUSLIMANIMA POVRATNICIMA NASTAVLJA OD STRANE GENOCIDASA.TREBAMO SPRIJECITI MI MUSLIMANI SVI ZAJEDNO SILOM OVO SVE.MIRNIM PUTEM NEMOZE SE TO ZAUSTAVITI NIKAD.PROBUDITE SE MUSLIMANI VEC DUGO SPAVAMO
genocid nad muslimanima se nastavlja
Oooooooooooo keruuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ni na bajram namaz nisi otiso, ccccccccc IZADJI SAD MAKAR ZA BAJRAM DO RODBINE, IZADJI IZ KUCE VISE, SAD ILI NIKAD!!!
Veljko,najebat cu ti se mamare-stoko!
jutros u Zvorniku četnička paščad pretukla Bošnjaka od 75 godina na putu do dzamije na lijepi Bajram!!!!! Koja je naša granica moji Bošnjaci de mi kazite da i ja znam???Znamoli reci STOP??? Šta jos treba d anam urade de mi vi recite*??? Evo allahami ja sam spreman na ovaj danasnji dan lijepog bajrama da sjedem u auto s jos petoricom dobrovoljaca i da se idem tuci s cetnicima nebitno gdje,spreman sam uzet bajrak s mjesecom i zvijezdom i kroz Zvornik prošinjat uz sikiricu i pistolj pod sjedistem pa da vidim ko ce izac!!!!!!!!!!!Pa dosta vise bit pi.čkica je.bemu sve mu je.bem moram psovat na lijepi bajram al sam ljut brate dragi,zao mi nas!!
tako je brate...100% te podrzavam...previse smo mi dobri...zato nas zaj.ebaje ko stigne...pogledaj albance na kosovu...srbi ne smiju da pisnu dole jer odmah se albanci skupe i pravac crkva...pop prebiju crkvu zapale,prebiju malo srba polupaju im prozore na kucama i srbi mirni...
Bošnjaci kupujte puške i RPG-ove........nezaje.-bajite se više
Danas je lijepi nam praznik Bajram i jedva se suzdrzavam da ne opsujem!