Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta si uradio da ovo spriječiš? Godinama uzimate visoke plate a NIŠTA niste napravili za normalan svijet. Ja se divim nekome ko može živjeti u Srebrenici i poslati svoje dijete tamo u školu. Za vas iz SDA je poznato kako živite, gdje vam se djeca školuju. Nema za vas straha ni zime. Sram te bilo. Stidi se.
@majklfinli ovdje je očigledno da ne može niko ništa mislim da ovo treba reset pa ispočetka dejton je napravio nakaradu tj. Big shit od države ako neštima ruši pa pravi ponovo
@sabane Ma sve to u redu. Ali imaš ove likove koji žive od te frke i patnje. Daj Bože da se ikad promijeni odnos Srbi-Bošnjaci...barem u Istoćnoj Bosni. Ali ovi naši bilmezi žive od patnje...hvataju glasove po BiH i dijaspori samo kad je ovako. A nikako ne pomažu. Mogla je SDA kao jedan od uslova, umjesto kojeg odbora i ministarstva, postaviti npr da SNSD preko policije i Nacelnika mora popraviti situaciju u Srebrenici, Prijedoru isl. Samo drugacije poredaju prioritete.
Ovo je samo da bi nesto rekao i nista vise. Moje rijeci imaju vise snage i jacine u politici nego ovo sta ovaj laprda. Nikakvog smisla niti znacaja sve sto ovaj supljira kao i SDA 25 punih godina. Klasicno lajanje na zvijezde
Nemoj da zaboravis da si u Republici Srpskoj,to je drzava srpskog naroda,znamo vi da vama ne pase to,ali nazalost to ste dobili ratom,tratili ste ga dobili ste ga.Sad u miru nesto bauljate ali to vam je samo pusti san.
Odjebi ba vise ramize, nadji investicije zaposli ljude, sta samo kukas a zivis na nas racun
Pa dogovorite se..jedan predstavnik za sve bošnjake na listi i kraj priče. Al vama to ne odgovara..ko ce onda biti u medijima i vladati glupavim narodom.
SPC = ravnogorski cetnicki pokret.
Dijeca nisu ništa kriva, kakav deda takav unuk.
Ma nema kod nas nista vise skandalozno,to je normala,to da su djeca u Njemackoj uradili i na takav nacin isticali hitlera i nkegov rezim,njima bi sva bliza i sira i uza rodbina zavrsila na ispitivanju,njihovi ocevi i majke bi takve kazne platili da im nebi napamet palo ikad vise takbo sto uraditi
Šta ima u Tuzli Ramize?
Nastavniče, oče. Je li nas Vi podržavate u ovome što smo uradili? Na šta im on odgovara, uz emotikone: Ja vas podržavam kad radite dobre stvari kao sada, a pred neprijateljima ću vas podržati i kad pogriješite, poručio je pop Mlađenović koji je još jednom pokazao da Srpska pravoslavna crkva sije novo sjeme zla.
Drakonske kazne uvesti, pa kome se ne sviđa i ko se osjeća ugroženo MARŠ u bg pašaluk!
Zanimljivo kako nacionalistički orijentirani komentari ostaju netaknuti, a sve što ne potpiruje mržnju biva izbrisano. Cenzura na Klixu k'o u Titino doba.
Sta se ti javljas isao si za dodika nanu fatu muciti da proda zemlju spc-u...
Mamu im nabijem kad dođu na roditeljski
@Metnemtigaja i ja tebi
VRATI KONJU GLAVU RAMIZE!!!
a sta ste vi ucinili da se ratni zlocin i njegovo velicanje kaznja ja koliko vidim vi jos razgovarate i saradjujete sa najbogatijim austijancem ,,inckom,,on je zajedno sa predhodnikom lajcakom dozvolio ne nametanjem zakona o kaznjavanju negiranja genocida i vellicanje ratnih zlocina i dok god postoji u srbiji i hrvatskoj vlast koja gaji velikodrzavne osvajacke i sovinisticke politike a ovaj bude glavni tumac deytona bice negiranja i slavljenja zlocinaca