Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
činimi se da ovaj puno ide na ruku sa BAJOM,srbovima je popustio i on je kao za to da bi mogo u Ge Tvorevini bit za Bošnjake bošnjački jezik a ne Bosanski,moram dodat it ,ružan je pa nek priča ko šta hoce
Kakvog RS-a krkane, kakva proslava, kakav dan genocidnog entiteta.
Slušaj ti PINOKIO. Ti moraš raditi na ukidanju i blokiranju funkcionalnosti tkz.rs a ne utvrđivat datume iste ! Mamu ti jbm
genocidna tvorevina genocidom mora nestati, Insha'Allah :)
Čuj ovog kvazimoda. Momčino prikaži nešto konkretno što si uradio za svoj narod, koji predstavljaš, Bošjne u RSu. Daj mi jedan jedini projekat, samo jedan koji pravda tvoje postojanje, osim palamuđenja koje niko ne ferma ni 2%. Evo ti u BL Hrvata, ima ih 10x manje, a imaju samostan, bolnicu, gimnaziju (koju pohađaju sve 3 nacije), proizvodnju hrane, sireva itd itd... Ćutimo, a?
@ tako opstaju na vlasti u oba entiteta. Srbi daju posao Bošnjacima po RS, naši predstavnici ih tjeraju, jer im Bošnjaci predstavljaju prijetnju za poziciju na vlasti
Ma papanluk. Sve se kao kuva na TV-u a ovamo plata u padže, jeb.š narod, levate. Čuj hoće lik da ukine 09. Januar., slavu RS-a. Pa to ne može ni Obama, kao da u FBiH ukine nešto, ne znam šta slavite, tog ekvivalenta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAlkicu ne damo te nikome,ti tom svojom ljepom facom ceras sve seljake na nasoj 23% Bosnji,da glasaju za naske. Ovdekana nema ljepsijeh politicara,od naske iz SDA. Nego pohiti kasnije na kahvu,đevzu je sad AMir Zukic stavio.
Kad nije Bošnjački narod upitanju onda "aj da bude prihvatljivo od sva tri naroda", a 92-ge te boleo kura* da li je Bošnjački separatizam prihvatljiv od sva tri naroda. Dupli standardi od ljigave nacije rezervata 23%.
ne seri Allaha ti!!!!!
drinsky Spvas li ti ikad bgt?..jesi se navuko ko na dop jbt
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sad će bošnje da ga pljuju jer se bori za to da g.tvorevina ne slavi dan kad je kršćanski praznik :D :D
heheheeheh potomak Ilira ovdje, ko je tu? :D
De mi samo jedan rat ili svadju navedi koji su rijesili stvari neke?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Salkicu, jesil ti Ambasador?