Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha.. Probliskoistočni likovi koji su izdali i uništili evropsku Kraljevinu Bosnu odjednom postali "probosanski"...
Probosanske snage? To su valjda one snage koje su se na popisu izjasnile kao Bosanci?
hahaha-hahahaha aaahaa-haaaahaaaaa
Bosnjaci naoruzavajte se zlu netrebalo,svaki Bosnjak treba da ima dovoljno oruzjai municije.Jer od ovih uhljeba nema nista,zar nevidite da se zastitnici Bosnjaka brinu kako sacuvati svoje torove,svoje opstine da izvlace crkavice iz svoga naroda.Nasa gospoda nevidi dalje od Sarajeva,Tuzle i Zenice.Dok se oni bore za prevlast neprijatelj Bosne i Bosnjaka se udruzuju u posljednjom genocidu koji je u pripremi.RBiH nije samo Sarajevo,Tuzla,Zenica vec B.Luka,Prijedo,Livno i citava RBiH.
Joj babo opet onaj klempavi hajdi vamo da se smijemo,prava fotka u ovo surovo vrijeme.Tvoja faca rece da nijesi probosanski orijentisan,iksan za desetku..
hajde da se preglasavamo i u državnom parlamentu za promjenu, a odluke suda ionako ne mora niko poštovati
Eki mu frizure, sviju ti!
Salkiću gotovi ste! Najolje je maknite se da ova zemlja7 njen probosanski, veći dio krene u obračun sa onima koji su vam " prijatelji. U bježaniji pokupite i one koji su papci u opštinama i kantonima, jer će se tretirati kao hizmećari!
Ma nemoj...kad vi preglasavate onda je OK kad bi neko drugi htjeo da se igra ko i vi e onda ne valja !
Probosanske snage moraju spriječiti tendencije formiranja jednonacionalnih sudova više i visoke razine.
Koliko to ima Bosanaca po Popisu iz 2013. koi je objavila SDA stranka.
Mister republike шумcke😄
Evo Šahbaza
Kako smo mi glup narod...Dok Srbi uvazavaju lopova Dodika,on vam rastura drzavu! Dok Hrvati uvazavaju lopova Covica,on vam rastura drzavu! Glupi Bosnjo samo pljuje svoje,spominjuci nekakve anegdote koje je SCEPO izmislio u svom Havazu,ljudi vam se "otcjepljuju" polako. Bosnjaci ujedinite se,nas je najvise u ovoj drzavi,a najjadniji smo!
@dubrava1929 Nisam clan ni jedne stranke,ali od dva zla trazi ono manje! Koga imas u zamjenu ovih lopova? SDP-ove kriminalce koji su u zatvoru ili nekakvu bosnjacko-rascjepljujucu SBB stranku? Nemas trenutno ni jednu stranku da se suprotstavi sve agresivnijem Dodiku i Covicu! Umjesto snage da ujedine,oni se međusobno optuzuju i razjedinjavaju se kada je najteze u historiji BIH-Put otcjepljenja! O tome ti pricam.
....kako vas nije vise stid da tako nesposobni, neobrazovani sjedite i pricate gluposti.....