Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djikani na kliksu po obicaju komentarisu neciji izgled a ne izjavu ili samu vjest. Zaostala stoka pa sta ces, a na laktasenka svrsavaju hahahaha jos kad se fati mikrofona i sa jedne strane parkira cvijanovica a sa druge majkicku dozivljavaju spontane orgazme.
@Zilot vidim nisi u stanju da shvatis poentu dvije recenice, nema veze bice bolje
1280 KM po osobi...i to kao nacionalna priča? Idite svi političari u PM!!! Koliko vi klepite, vi ste najgori prema svom narodu...vi ste zločinci!!!
A jesu ih pogurali, hahahha 1280 KM
Ramiz uvijek izgleda kao pacijent na putu od bolnicke sobe do operacione sale. Nista strasno, upala slijepog crijeva, ali dovoljno osjetno da napravi mali bolni grc na licu, uz primjese zabrinutosti i zbunjenosti. Kao da ocima pita medicinske sestre i doktora da li ce sve biti u redu. Treba neko da ga potapse po ramenu, da ga ohrabri i kaze "ne boj se, Salke, sve ce biti ok".
ja tipujem na hronični zatvor koji baca u očaj ;))
@CheshireCat Ona prethodna je bila upala slijepog crijeva, a na ovoj novoj se mozda radi o zatvoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Joj ove prikaze... Slikovit prikaz Bošnjačke politike.
Dobro je da novac ne investiraju u razvoj, nego u sopstveno sramocenje. Tako ce brze propast.
Lopoveeeee vrati konju glavu... I vi ste iz Federacije pravi fasisti.Mogli ste neku zenu koja je lijepa bar da zaposlite u institucije Rep.Srpske a ne ovu maljinu.Ko fol on laje na institucije RS a prvi on zivi na racun iste...Da nema RS on bi bio pred.neke mjesne zajednice :)
@bumerang10 DOBRO UREDU 👍 NA SLEDECIM IZBORIMA GLASACEMO ZA SEJFUDINA TOKICA,valja?? V
nevezano za ovaj slučaj govorim općenito. uz dužno poštovanje njegovoj ekscelenciji visokom predstavniku ja još nisam za njegovog mandata neka reagovanja nije bitno prema kome. cjeli mandat neki eventi slikanja ponekad i prijetnje ali reakcije ništa.
tako je ljepotane
Zašto ovako ružnog insana su stavili na poziciju tu pa on nas samo sramoti
@sefkija ZA DVIJE GODI E GLASACEMO ZA SEJFUDINA TOKICA,valja????😀😀😀 ON JE DOSTA KOMPETENTNIJI OD RAMIZA SALKICA
Jarane ja mislim da ti u vlasti moraju da izgledaju i kao insani bolan. Ko zna kako se možda ovi iz OHR smiju njemu možda nisu sa njim ojzbiljni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Incko majmune ukini sumski cetnitet..