Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je i Alija prico 1992..
BRAVO FAZLAGICA KULO ODAVNINA POZNATI KAO HRABRI.SVAKA CAST
To tako ne ide, jarane. Građani ne mogu blokirati nikog. Ako već hoće da se okupe, onda se zna kako to ide, a ne ovako ko hajduci...Policija je imala puno pravo da ih razvali ko beba zvečku...ali vidimo da ni policija ne želi incidente. Mudro postupanje policije RS, aferim.
Najvise koristi od neizlaska Bosnjaka na referendum imace Salkic & Co. Primaju fine plate iz te RS koju ne vole i ne podrzavaju, bonuse i ostale naknade takodje ne odbijaju, a obicni narod ne treba ni da ima glas ni misljenje. Za Bosnjake u RS je po meni bolje da izadju, i zaokruze sta god oni misle da treba zaokruziti. DA ili NE, ali da se cuju i vide. Sto SDA radi na nivou BiH Srbima i Hrvatima, to rade Bosnjacima na nivou RS-a, cine ih gradjanima drugog reda samo iz sopstvene koristi.
sve si tocno napiso ali oni to nece da priznaju i zato dolazi do velikih previranja..
JEBITE IM MATER, GAĐAJTE KAMENJEM, PRAĆKAMA, JAJIMA, NE OSTAJTE PRIBRANI ! ! ! !
sex
i Salkica bi tuzilastvo RS-a moglo malo da proceslja zbog antiustavnog delovanja na teritoriji Srpske
@drinsky1 e sad xexex..veci problem je sto on stalno rovari protiv republike kojoj je dao zakletvu i sve radi protiv njenih interesa.Mora da postoji neki zakon da se smeni.On kao potpredsednik je duzan da prati zvanicnu politiku Srpske a ne da je konstantno opstruise
@drinsky1 to ne valja...zna se sta sledi onom ko je ljut p.s. nek nabavi smederevac..100 evra i bog da ga vidi..i ogreje :-))
Referendum je važna demokratska procedura i pravo svakog naroda da iskaže svoju volju. Nema više Titine antisrpske diktature
Stvaranje demokratskog društva je dug proces, ali nek je krenulo. I komunisti su pedeset godina radili da bi izgradili demokratsko društvo.
Salkić poziva članstvo stranke i pristaše bošnjačkog pokreta ali Muslimanski narod ga ne ferma
@RBIHseSASEREnaRS2 pročitaj 10 puta šta si napisao bošnjo. Nisi si pripadnik Muslimanskog naroda.
@RBIHseSASEREnaRS2 Slaviš li 25. Novembar dan državnosti BiH ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bgm veoma mi je brz sa ovim cvikama