Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
код енглеза има узречица "немој веровати човеку у смеђем оделу" ....овај још, смеђу машну натакарио...
Ova reakcija je u redu da je dosla u vrijeme kad je ta odluka objavljena, znaci prije nekoliko mjeseci, zasto treba svim politicarima u BiH toliko vremena da se sjete kako da rade svoj posao?
Da ti odgovorim na nacin, koji ne vrijedja nitkoga.Takve stvari se nelegalno desavaju, tragovi kuda odlaze se brisu, mjenjaju vlasnika. Pod takvim uslovima, nije moguce znati sta se desava. Pogotovu tada, kad svatko misli, da ima pravo ciniti sta on hoce.
ma kakvi više povratnic, dosadni ste sa tim pričama o ugroženosti a zaštićeni ste ko bijeli medvjedi. Aj oladite malo, ako vam se ne sviđa tutanj...
Pred izbore se sjetio povratnika. Neka kaže preko koga su Srbi nudili Fati Orlović pare da odustane od zahtjeva za izmještanje crkve.
Moj Ramize, ako vi ne znate raspodjeliti humanitarnu pomoc u ovom slucaju traktore kako treba, najbolje je dovesti kineze neka oni podjele. A ako ni to ne zna SDA, neka vrati kinezima - pametnije je...