Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj boze da izaje istina na vidjelo a pasa moja naoruzaj se sledeci put znas sta ti je ciniti..
uhvatit napadača i odmah mu lehvu istetovirat na čelu
@sbiljeska za svakog osunećenog muslimana, osunetit ćemo 100 srba
Milion puta je ovo gore od onog cirkusa sa Vučićem.. Ovo je fašizam,onaj najcrnji koji je Bošnjacima već dobro poznat iz perioda agresije i genocida na Bosnu i Hercegovinu.. I nemojte bagro četnička nikome držati predavanja o divljaštvu jer vi ste neprikosnoveni prvaci po tom pitanju.
Ko će u opklad da je Nerko "najsumnjiviji" u ovom svemu..,vidjet će te vrlo brzo
Nerko...logoraš?nešto nisam u to siguran,da je bio uhapšen prvih dana agresije na K.Vaeroš,i zadržan možda dan ili dva,a potom pušten to da ali u logoru nije bio sigurno..Drugo za ove "žestoko nacionalno napaljene komentare",ohanite malo da se nebi stidjeli..,pustite da policija odradi svoj posao..,možda bude slučajno nešto slično ko sa onom dvojicom ubijenih u Prijedoru..,
Sramotni cin koji baca veoma lose svijetlo na srpski narod, cin koji je napad na sve bosnjake povratnike. Policija mora pod hitno uhapsiti pocinioce uzasnog zlocina, jeste zlocin je urezivati cetiri s nozem povratniku bosnjaku. Srpski narod treba da se oglasi i osudi ovaj napad.
dobro Adnan Catic rekao ono seljaku sto napao konvoj u han pijesku ako si mangup izadzi na crtu tako I ova trojica mangi napali bolesnog covjeka srbi su samo frajeri kad su naoruzani I sile se na zenama djeci a inace jedan na jedam su obicne trebe toliko o njihovo junastvu
TARIGUZIZAM (VRHUNSKI EKSTREMIZAM): Prosječni nacionalni mentalitet i ponašanje kod čistokrvnih domoljubnih srba već više od stotinu godina funkcioniše po principu TARIGUZ gdje svako slovo te riječi na srpskom ima značenje: T - terorizam (kao u Zagrebu 1995), A - atentati (kao u Sarajevu 1914), R - ratovi (globalni ili barem lokalni kao u Sloveniji 1991), I - izbjeglice (po cijelom svijetu kao u Albaniji 1999), G - genocidnost (grobnice masovne, primarne, sekundarne kao u Bosni), U - umišljenost (teorija nebeskog naroda), Z - zafrkavanje sa cijelim svijetom (kao Stojan Novaković u 19-om stoljeću). ULOGA SPORTA ZA TARIGUZISTE: Za srpsku vlast i narod, sport nije samo sport, već ima i stratešku ulogu u sprovođenju genocida nad narodima druge vjere ili nacije, pod maskom 'građanskih' i drugih ratova. Prisjetimo se da je srpska vlast, u svom genocidnom pohodu protiv drugih naroda koristila masovno svoje sportske navijače (najpoznatiji slučaj u istoriji je bila teško naoružana Arkanova ekipa, u posljednjoj deceniji dvadesetog stoljeća). NEKI FRAGMENTI TERORIZMA POD NADZOROM NADARENIH SRPSKIH STUDENATA : Upravljanje i igre bombama bez obzira na kolateralnu štetu ( beogradske škole haosa od Apisa do Dodika ): - kasetne bombe (kao na Zagreb 1995), - automobilske bombe (kao u Banjoj Luci 2007), - bombe oblika knjige (kao Sarajevo 1914), - raketne bombe (u Moskvi 1995), - nepoznate bombe (kao Beograd 1903), - ručne bombe (Banja Luka 2014), - bombe krmače (kao na Sarajevo 1995), - i t.d. (etc).
I Srbi i Bošnjaci napadaju povratnike - meni je samo to jasno
Srbi Bošnjake, a Bošnjaci Hrvate
A hrvati apsolutno nikog hehe
Zna neko sta je bilo prije malo više od jedne godine u selu Ratanj u Kraljevoj Sutjesci?
srbi razumiju samo jezik sile .. nazalost
Meni se ucinilo na umanjenoj slici, ko da ovaj napadnuti povratnik ima palmicu na glavi, a ono cvijet hhaha
hajd brat bratu, koliko si puta padala na popravni?
Nisam nikad, ja sam se iz skole dizala ko feniks vazda...