Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bježi Ramize, prepade mi Frankenštajna
@Sicario kmeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@Sicario Reče čovjek koji je nakon 15 godina od izjave postao savjetnik Vlade Republike Srbije. Otišao da savjetuje zlo i barbarstvo. Majku mu njegovu pokvarenu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma nije poraz ljudskih vrijednosti.......nego dokaz koliko su nasi lideri nepismeni, nesposobni i kolike su budale.....koliko mi nemamo sposobnih pravnika a nikad ih vise nije bilo sa diplomama.....
Vaše dovođenje na vlast je veliki poraz civilizacijskih vrijednosti. Dole nesposobni
vidi pogleda koda je svu vamiliju sahranio..
Kurvati su najveće zlo.kurava srbija se mora optužiti i osuditi za agresiju na RBiH i genocid nad Bošnjacima u najmanje 7 opština RBiH, jer je to kurava i učinila i na tim temeljima stvorila nakaradnu izdrkotinu Rs rak ranu na tkivu RBiH, koja se mora ukinuti jer je prošlom presudom rečeno da je stvorena na genocidu...........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Nepismen kao i vodja mu...!!! Namjera je bila Ok ali od strane polupismenih ljudi a kao rezultati blamaza drzave i naroda. ..!!!!!!!!!!!
Odluka suda je poraz civilizacijskih vrijednosti, ali isto tako je i SDA ne samo poraz civilizacijskih vrijednosti, vec poraz drustvenih, moralnih pa i finansijskih vrijednosti u BiH.
U pravu si Salkiću! Ova odluka je moralno dno sudstva u Hagu!
Odjebi vise, i ti i tvoja SDA! Suvise ste zla nanijeli ovom narodu.
Strasno je to koliko SDA misli da smo svi ovce. Bas jedva cekam da vidim sta im je iduci spin da se operu od ovog prvirazrednog diplomatsko-politickog skandala!
Ovaj covjek se bori za prava Bosnjaka u genocidnoj izdrkotini cemu vrijedjanje njega?
Ebo te on u genocidnoj izdrkotini.
@ahiley miran đikane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MARŠ!!!!!
Ovo je za tzv RS tužan dan. Imali su šansu da za genocid bude utvrđen stvarni krivac, jer svi znamo da je Srbija organizator a posrbice u BiH samo njihove sluge. Međutim, izdajom bh. interesa fukara Softić je usput napravila da tzv RS ostane jedini krivac. To znači da će djeca njihove djece i unuci njihovih unuka iskihati ta zlodjela. Radovaće se jedan ili dva dana, a genocid koji su počinili će ih tući po glavi narednih nekoliko vijekova.
zahtjev ilegalno predan mimo zakona i treba neko odgovarati.
Nedam nikom da me predstavlja ko fol u moje ime ja sam i ljepsi i skolovaniji ma sve od ovog Ramizage ali predstavljam u zivotu samo sebe radom i postovanjem zabranite vise da me neko predstavlja i brani netreba mi niko sam se mogu izborit bjezite od mene ljigavci.Niko mi nesmeta nemam neprijatelja nemoj ti u moje ime srat nemislim ni 5% sto ovi neskolovani do juce ih nije bilo na mapi i on sad fol prestavlja brine se u ime naroda.
Znao sam da je lijep ali da je i vako pametan nisam. Sreca da ima RS inace ovaj bi u svakoj normalnoj drzavio bio portir.
Hocemo ostavke a ne šuplju priču.