Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da svi politicari i bosnjacki i srpski uvijek krive drugu stranu za stanje u drzavi, a stanje i u RS i u Federaciji je katastrofalno, pa ko im smeta u tome. Ako nesto ne mozes napraviti na nivou drzave, pa de makar napravi u svom entitetu. Samo suplja prica za javnost, a oni tamo zajedno ispijaju kahve, idu na ruckove, sijela i smiju nam se koje smo mi budale.
@neozbiljan Pa idiotluk! Evo nek je Bosnjaka 98%, a Srba i Hrvata po 1%. Sta to prakticno znaci ako znas da su sva tri naroda konstitutivna i da niko ne moze prnut bez da pita ovo dvoje? Kome je u interesu obo sve???
pa Smanjila im se populacija za 100,000 stanovnika uz godinu vremena.?. Dodik i ostali nacionaliste ce sigurno reci da je to Bosnjacki dio populacije, i da Srbi u "realitetu"prave 95% populacije RSa.. nije dzaba nacionalisticka fasisticka sumska republika.
Stoka mi zabranila komentare na samo ovu vijest kucam po 1000 puta! Mater vam bolesn
Srbi po starom prvo im bilo sporno 200.000 sad 50.000 tako u svemu od pamtivijeka, prvo slazu pa priznaju pa opetvslazu i tako u nedogled.Onaj 'nobelovac' Dobrica ih pogodi u sred bica o lazima kao vrhovnom interesu :))
Sve ce biti tako dok Dudko ne dobije vizu za SAD u jednom pravcu
Ramizu godine dobro stoje. Proljeps'o se
lijep je nema šta!!!
vrati konju glavu ramizeeee, ramizeeee, ramizeeeeeeeeee
al prvo treba pitat konja jel je hoće?
Pa koja je svrha objavljivanje rezultata popisa STANOVNISTVA ako ti rezultati ne pokazuju koliko STANOVNISTVA ima u BiH. STANOVNISTVO BiH cine oni koju STANUJU u BiH. Dakle, ovo nije popis poreskih obveznika, drzavljana i sta ti ja znam. To je bio popis stanovnistva, a Bosnjaci su za to da se tu ubroje i oni koji preko 20 godina ne zive u BiH. Udar na inteligenciju i pravnu drzavu!
Pa zavrni zaduzivanje i mmf,bar 2 godine,utici malo na Zutog Psa,rjesices sve to o cemu pricas
A sta sinkonto salkucu kada s glasao prije eata za nacionalnu stranku?
OOOOO SALKE GDJE SI TI MENI LJUBI TE MAJKA NEGO STA IMA KAKO RS TE PLACA NESTO SI MI SMRSAO
Ja ne viđe većeg licemjera od ovog Salkića, maknite ga više odavde. Zna ubirati lijepu platu i zvati se Dodikov potpredsjednik, a ovamo govori javno sve protiv Dodika i RS, pa stvarno nema smisla. Da je bar neki ljepši i fotogeničniji.
sam ustavni poredak je bezveze, a to odgovara svim političarima. sve se svodi na to da svuda mora biti srbin+hrvat+bošnjak. i da uvijek se nadje neko kome ne odgovara ono drugo. I šta očekuješ Salkiću, da u rs budu bošnjaci većina?? Ne mogu nikad više, jer su ih pobili, protjerali, raselili....