Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vama radi genocida treba zabraniti da odlucujete o vasoj djeci a ne o nasoj
Re pravdalike. A što bi ratovali?To što ne može biti Bosanac i bosanski a može Bošnjak i Bošnjački? Šta da radimo sa Hercegovinom? Da li oni govore hercegovački?!
Odgovor, zbog toga što njihovi roditelji nisu bosanske nacionalnosti.
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
Šučro. O čemu to ti pričaš
ša fali, mora se nekad i u smedje umocit
Sta ima objasnjavati,bosanski kao ni hercegovacki ne postoji,moze bosnjacki,uzmi ili ostavi.Samo vi idite za Bakirom u fundamentalizam.
idemo ti s materom u fundamentalizam
Naravno,cuveni fond rijeci jos cuvenijeg "bosanskog jezika",hahahah,treba vam zabraniti da pricate uopste,a kamoli da imate jezik,koliko ste vulgarni,neobrazovani i prosti.Cuveni vicevi o bosancima,hahaha.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bolje da im felsavi Novalic objasni,jer svakako se ne rastaje od Cijanovic Zeljka,a koristeci mjesto premijera FBIH da bi spasio Krmka koji je na koljenima novim kreditima
Salkicu ti kao potpredsenik bi trebao da poznajes ustav RS. Lepo ti zivis od plate od entiteta kojeg ne volis. Zamajavate roditelje svojim stranackim pitanjima, a umesto da se trudite da pomognete deci kada zavrse skole da ih zaposlite negde.
Zivi fasizam u sred evrope...
Po stoti put: BOSANSKI NAROD NE POSTOJI PA TAKO NE POSTOJI NI BOSANSKI JEZIK! BOŠNJACI MOGU GOVORITI SAMO B O Š NJ A Č K I!
Pa po prvi put bi bilo red da EVO TI konkretno kad se busas u prsa argumentovano dokazes da ne postoji,kel moze???
babadajvode Gde si ribarosu. Ne treba dokazivati da ne postoji vec obrnuto. Mora se dokazati da postoji. Ko je tvorac ako postoji i da vidimo korene nastanka i zasto nema razlike u srpskom naspram tog vaseg bosnaskog. Svi znamo kad je bila reforma srpskog jezika i ko je zasluzan za to i koje godine. Postoji knjiga gramatike bosanskog jezika koju je kao fol napisao neki Franjo, koji je kasni za Vukovom puno godina a potpuno je ista, tako da to ne moze biti to osim sto je uzeto i primenovano na bosanski. Kad odu vasi akademici u Evropu nek dokazu evropskim akademicima da bosanski jezik pripada juznoslavenskim jezicima. Mislim da ce se ljudi samo nasmejati na to.
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Jesi ruzan brate mili