Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta Salkicu,pa nismo se mi borili da bi nam ti i takvi kao ti odredjivali kako ce nam izgledati obrazovni sistem,nema vise one Bosne,kada ste nas mogli preglasavati i ubijati nam svatove i popove po bascarsiji.
Mozete li malo priblizit profesora..haha
di je ministar prosvjete? jel on radi išta?
cetnike protjerati,genocidnu tvorevinu unistiti.Rijesenje svih problema.Ako Bog da
Uslovljavali progres na drzavnom nivou kao i uvijek.ko je nama kriv sto u rs nemamo bosnjacke politicare sa mudima da se bore za svojw gradjane nego uvijek molimo ili javnost ili medjunarodnu zajednicu.gospodo ili se borite svim sredstvima za svoj narod ili idite sa funkcije !
Sadizam je uživanje u gledanju da se neko do koga ti nije stalo muči. Evo pravog primjera.
salkicu...sta se pravis budala :) ..otvori privatne skole kao i hrvati u sarajevu "hrvatska katolicka skola" pa tamo uci djecu sta god hoces...a republika srpska ima zakon o obrazovanju prepisan od evropskih zemalja i te vase nebuloze samo nasmijavaju evropljane :)
Jedino ako je ta privatna škola besplatna, kao i ova javna. U suprotnom ova tvoja izjava je cinična.
javna skola u rs je besplatna,radi se po zakonima koji su doneseni u skupstini a prepisani od demokratskih zemalja...osnovno obrazovanje zakonski obavezno i ovi ljudi ce vjerovatno biti krivicno gonjeni...ako misle da su osteceni moraju podnjeti tuzbu protiv nadleznog ministarstva a do donosenja pesude postivati zakon......jedino sto ce postici je da im djeca padnu razred a njima se odreze kazna od 10 000 maraka...stvar nemoze jednostavnija,neznam u cemu je problem?
Pa oni su se borili za svoju djecu ... sta je tu abnormalno ? Kako mozes traziti nesto od krvnika ? To je isto kao kad i intelektualni SDAovac Tihic , trazi aprilskim paketom da genocidas prepolovi RS da se BIH podijeli na 4 regije. Pa nije se on borio da je Tihic polovi... Strasne smo logike.. Stvoriti ekonomiski jakog Bosnjaka i onda natjerati da Srbi zive od bosnjackog novca.. i tako ce se sve rijesiti i nece biti ni diskriminacije.. cak bi se istopila i RS. Toliko za mrmote iz SDA. 20 godina niste nista u stanju.. sve ste opustosili...