Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton je, ma šta god mislili bio dobro zamišljen, da se zaustavi rat i da se svi vrate na svoje. To Salkiću, što ti je porodica u Tuzli a ti u RS ti ne daje ti za pravo da bilo koga prozivas. Tvoja SDA je 20 godina krala novac i sprečavala povratak, tačnije ništa nije uradila da se ljudi vrate.
mi definitivno imamo najruznije politicare na svijetu, pa jel moguce da nas ovakvi bolesnici predstavljaju u svijetu.
Eto nek ti nešta radiš Gonzo jedan....
Nama uvijek neko drugi kriva!
╭∩╮(︶︿︶)
SRBI DISMR K'O POLJSKA HALA..
u pravu je salkic ili rjesi problem ili mars
srce slatko, vazda seruckaš napamet
ha ha pa sta treba da rade da uvijek samo napadaju Srbe, sto ne reaguju na Bosnjake kao ti sto javno pozivaju na ukidanje rs i reviziju dejtona koji je garant za mir.,. Odvratna dzukela, nadam se da ce Bosnjaci izabrati sebi nekog normalnog i sposobnog predstavnika na izborima a ne ovu njusku koj sebi kesira kao podpresjednik rs
Zašto ste uhljebi lopovski dozvolili da vam sve o njima ovisi... Da ste više računa o državi vodili svima bi nam bilo bolje a oni bi otišli kući... Ovako, sjedi 1 ( kečina k'o kuća ) svi idete na popravni a i mi skupa s vama ...?!!
Ode Dodik, doće drugi. Narod glasa za nacionaliste. Naši kao ne daju, a oni hoće otcjepljenje, to je igra koju sprovode naši političari, a ekonomija u onoj stvari.
I da li bi ti kao strani investitor donijeo svoj kapital u takvu zemlju?
Tacno takp
Kad ste
trebalo vam 20 godina da to skontate!!!! napredak nema šta