Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demonstracije protiv Incka, otjerati već jednom ovoh najvećeg uhljeba u BiH !!!
...bakir je izgubio uporiste u ustavnom sudu...mogli smo ovih dana jasno zakljuciti sta je incko porucio sudijama....2 hrvata 2 srbina i 2 stranca ce da budu u koaliciji od sad u ustavnom sudu.....bakir ima 2 bosnjaka i 1 stranca....samim tim je manjina
Ne volim SDA niti HDZ ni SNSD jer su nacionalističke stranke!!! Ali ovo pismo je napisano s argumentima i onako kako i jeste!!! Šuti na odcjepljenje i veličanje ratnih zločinaca a reaguje na diskriminaciju....e pa jarane - pitaj se šta je veće od ovoga za reagovanje! Govedo evropsko!!!
Treba napraviti masovne proteste protiv incka i proglasiti ga nepozeljnim. Nek se i za sebe zabrine kao sto se brine za za nas. Incko out !
opa, svka čast. slažem se.
Nije te bilo dugo Seki. Nije Incko adresa za zalopojke, to bi vec svakom trebalo biti jasno.Pro bosanske snage trebaju i moraju naci put kako da se sami izbore sa problemima u BiH. Ovom kuknjavom samo gubite ugled i kod patriota BiH i separatista Covica i Dodika.
INCKO PERSONA NON GRATA U BIH !
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
zasto se kontrolise na razgranicenju dobrinja, mup rs u vojnoj opremi i sa dugim cijevima. Incko sutis fasisto jedan
izrazio zabrinutost
pichka austrijska, dosta je hodanja i palamudjenja po Sarajevu......nek ide i uziva u banja luci ili sirokom brijegu...
Jesu se dvije kompetentne osobe našle u pm. Niko vas dvoje ništa ne pita Vi ste samo baketovi guzolizci.
Nije samo do Incka. On samo dobija direkcije od PICa da spava. Taj kompletan sistem treba sikterisati. Ovo napisano je sve od A do Ž, ali bih jos da vidim i principijelnost SDA kad kaze da ce predati zahtjev ustavnom sudu za promjenu imena. A ne da prevrtljivo pricaju danas bi ali za 6 mjeseci ne bi. Ako su vam principi ljudska prava politicka prevrtljivost vam nebi trebala biti normala.
Nazalost, SDA je ovim cinom sahranila BiH.
@Lonac Haj malo izađi zraka uzmi.
Sporno je oboje, samo što Dodick ne pokreće proceduru otcjepljenja, a što mu ti ne zabraniš 9.1.?
Oj Salkicu jos si ruzniji pored gospodje
Valentin Inzko je srpski igrac, zapamtite sta sam vam rekao. Isto je bio i Wolfgang Petrisch.
INZKO JE SIMBOL,, PO POTREBI,, ZAVISI ŠTA JE U INTERESU MEĐUNARODNE MAGIJE KOJA GA JE POSTAVILA .