Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kume ovo citam i doruckujem pastetu od marku i po u koju sam gledo 10 minuta i konto bil kupio onu od 80 feninga. Rat ne rat moracu kredit vratit hebbeeeem li vam maaaajke
@DirtMcGirt Sta vratiti...Nista ne vracaj.Mozda se zaroka pa neces morati da vracas.Nego ti vidi kako da se povalis u kredite ono domacinski...Pa neka im tata vraca!
nista bez lovacke
Kad vam za 2-3 mjeseca pdv bude 23% pitat ćete se kako se to desilo. Sjetite se ove šuplje o podjeli...
@kurvadmiric Meni sigurno neće doći. Meni je jedan preživjeli rat bio dovoljan znak da iz BiH trebam otići. Pa sam otišao. I da nisam, otišao bih, i niko me ne bi u tome spriječio. Tako treba pametan svijet razmišljati, a ne paliti se na seljačke šuplje koje su mrtvi politički spin
I dok oni dnevno zarađuju po 15-20 hiljada, vi se mrzite po kljixu.. Hadžo moj, daleko ste dogurali
Rat je igra koju kraljevi ne bi nikad igrali kad bi njihovi podanici bili pametni.
Dosta vise i vas i vase price!!! Ramize rekao si svoje davnih dana. Istu priču pricas godinama i godinama, dosta
Ramize, ti si im dozvolio da ovo rade!
Tako je gaboru reci im 😂
Ne Salkicu,nije ovo 92 nek pokusa.....ako ima muda
A ja se bas pitam gdje je i koliko je zabrinut Ramiz uspavani ljepotan.
Mile samo hoce da ih prebacimo preko Drine u njihovu Maticu Srbiju
Mene više brine kako to da se stranka koja je omogućila SNSD-u da ima četri delegata u Domu naroda i može da blokira taj dom i cijelu Parlamentarnu skupštinu se čudi zašto SNSD blokira procese.
Ustavni sud štititi Ustav. Ustavni sud ima isključivu nadležnost da odlučuje u sporovima koji nastaju između entiteta, između BiH i jednog ili oba entiteta, između institucija BiH,uključujući, ali ne ograničavajući samo na to:Da li je odluka nekog entiteta da uspostavi paralelni odnos sa susjednom državom saglasna Ustavu,uključujući i odredbe koje se odnose na suverenitet i teritorijalni integritet BiH.Da li je neki član ustava i zakona entiteta u saglasnosti sa Ustavom BiH.
Antiustavna navika bh. entiteta RS da se miješa u isključive nadležnosti države BiH, glumeći vrhovnog arbitra i tumača svih ustava i zakona, predstavlja klasičan primjer arogantnog nepoštivanja važećih zakona, koji vodi ka novim tenzijama i pravnoj anarhiji. Po ko zna koji put, pred licem domaće i međunarodne javnosti, pokušava uvesti nedopustiva, protivzakonska i antiustavna praksa postizanja ciljeva preko antidemokratskog principa institucionalnih blokada i ucjena.
@RepublikaBiH2 Puna vam usta Ustavnog suda BIH...Sto VI prvi ne postujete odluke Ustavnog suda???
Ramize tis se ubio za puskomitraljesca u budućem ratu
Klaun ne treba mnogo da zabrinjava, nikakva radikalna akcija BH snaga sada nije potrebna...On sada jedva čeka neku veliku reakciju bosanskog bloka kako bi rekao svom narodu evo vidite spremaju se da nas unište...Njega sada može da izvuće samo takva akcija BH bloka... Mi imamo svoju crvenu liniju, kada izvede policiju na te svoje umišljene granice...onda slijedi akcija bez ikakve sumnje.
MRŠ u tri p.m. Zlatni ljiljan će sve riješiti
Ako Republika Srpska, odnosno nacionalisti koji trenutno donose odluke, dovode u pitanje opstanak Bosne i Hercegovine, onda je realno otvoriti pitanje postojanja Republike Srpske, jer Bosna i Hercegovina je kao država postojala i prije Republike Srpske i prije Dejtonskog sporazuma. Nelogično je i neprihvatljivo je da jedan entitet u okviru međunarodno priznate države dovodi u pitanje opstanak te države. Blokade i ultimatumi se moraju bezuvjetno opozvati i prestati ili slijede reakcije.
POZIVAMO Šefika Džaferovića i Željku Komšića da ODMAH i bez ODLAGANJA sazovu sastanak svih naših sadašnjih i bivših Generala i Komandanata jedinica Armije RBiH i MUP-A, te da donesu konkretne zaključke kako, na koji način i sa kojim materijalno-tehničkim sredstvima da se suprotstavimo eventualnoj secesiji ili agresiji na nezavisnu državu BiH. Zadużiti Komandante da ažuriraju spiskove bivših vojnika i starješina, po Divizijama, Brigadama, Bataljoni!a, Četama i vodovima.
Ovaj je bio model za one statue na Uskršnjim ostrvima
Zaključci Narodne skupštine RS su antidejtonski i suprotni Ustavu BiH, te ugožavaju mir i stabilnost u našoj zemlji. Poruke koje smo čuli na posebnoj sjednic Skupštinei RS-a od Milorada Dodika su poruke koje trebaju zabrinuti sve u ovoj zemlji, jer su to separatističke poruke koje bez ikakve sumnje ugrožavaju mir u našoj zemlji. Potrebna je odlučna reakcija Tužilaštva BiH, te međunarodne zajednice u BiH, te visokog predstavnika, koji konačno mora djelovati dok ne bude kasno.