Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nema se tu šta razmišljati, dovoljno je otvoriti frižider.....a, vi doDicka ignorišite, i radite svoj pos'o......što bi rek'o rahmetli Tito......"živimo kao da će stotinu godina biti mir, ali se pripremajmo kao da će sutra zagovnati...😉
No, dobro, trenutno je "himna" RS "Bože pravde" ? Dakle, Srbi, hajde malo te Božije pravde, pa da bude: 1. ratni zločinci u zatvorima, osuđeni pravovaljano i od Boga i od naroda 2. ratni i poratni kriminalci u zatvorima, osuđeni pravovaljano i od Boga i od naroda 3. korumpirani političari u zatvorima, osuđeni pravovaljano i od Boga i od naroda 4. mafijaši u zatvorima, osuđeni pravovaljano i od Boga i od naroda 5. gladni Srbi ne jedu iz kontejnera, dato im je i od Boga i od naroda Jesu li vam ova pitanja važnija od nezavisnosti RS? Ma, neeee... Ne dam ja MOJE, to je MOJE, i samo MOJE! I dok ti vičeš na nekoga "to je MOJE", iza leđa ti se radi da to TVOJE postane DODIK-ovo... Privatizacija? Da. Raspodjela ratnog plijena? Da. Obezbjedjivanje debelguze rodbine čelnika politickih stranaka? Da. Sve se to odvija dok vi vičete "TO je MOJE! NE DAM!" - a jeftino to isto dajete političkim elitama. No, lakše vam je, to su srpske "elite", dakako!
Otkrio je Ameriku. Pa to vec i ptice na grani znaju.
Hamo vidi mu glave...
Vidi mu glave hahahahahhahahahh
prica pricu kako bi skrenuo paznju sa onoga sto je do sad opljackao i pokrao
Rijetko smijesan lik
Kada nemaš argumenata kao mnogi ovdje što komentarišu onda napadaj i piši o izgledu onoga koje napisao ili dao intervju. Da je onakav ili ovakav samo nemoj komentarisati o temi koju je on otvorio.A to znaju i ptice na grani da od referenduma nema ništa.
SALKIĆU SVAKA VAM ČAST ALI VALA I OTKRISTE AMERIKU?! PA NARAVNO, DODIKOVA POSLA ALI I U FEDERACIJI PLASIRAJU KOJEKAKVE BUDALAŠTINE DA NAROD NEVIDI KAKO TEŠKO, JADNO, MIZERNO I BEZ DOSTOJANSTVA ŽIVI. KAKO GOD JE MILOŠEVIĆ IZAZIVAO ,,KRIZE,, I OTVARAO RATOVE DA BI SE ODRŽAO NAVLSTI (JER NIJE IMAO PAMETI DA DRUGAČIJE OPSTANE) TAKO SESADA SVI NAŠI (DAKLE SVI U BOSNI I HERCEGOVINI) POLITIČARI DOVIJAJU I TRUJU NAROD MRŽNJJOM I KOJE ČIME KAKO BI SE ODRŽALI NAVLSTI I JOŠ NAJVAŽNIJI RAZLOG JE TAJ ŠTO SU SE ENORMNO OBOGATILI PA TO VALJA ZADRŽATI A AKO NA VLAST DOĐE NEKO ,,MUDAR I PAMETAN,, ODE NJIHOVO BOGATSTVO A ONI U ZATVOR. SAMO ŠTO JE NAROD - NAROD I DOSTA MU JE BIJEDE I MUKE JER SU GA UPRAVO OVI POLITIČARI U TO ZAVILI PA MU NIŠTS DRUGO NA PAMET NE PADA OSIM SUŠTOG PREŽIVLJAVANJA. NEKA, NEKA, PATI SE BUDALASTI SRBINE, HRVATU, MUSLIMANU, VOĐE TI ŽIVE KAO MALI BOGOVI A MI ĆEMO AKO BOD DA U NARODNE-SIROTINJSKE KUHINJE UKOLIKO IH BUDU HTJELI POTVARATI U ODGOVARAJUĆEM BROJU.
homer bgd Pod hito doktoru, terapiju ne preskači ni po koju cijenu! CIJELA KUGLA ZEMALJSKA ZNA DA JE SRBIJA AGRESOR, I UOPŠTE CIJELA KUGLA ZNA KAKAV NAROD SU SRBI, PA SA SRBINA NIJE MOGAO NIKO ČAK NI CRNA GORA KOJA JE ETO I ISTI VJEROISPOVIJESTI KAO VI. PROGLEDAJ TI!!
ovaj može konzervu nosom otvoriti ;))
Dunja, uz sve poštovanje , uzimaš sebi za pravo malo previše;))
..nemam vremena za tebe, mala ;)) zvoni mi mob. žurim ;))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogao se makar lijepo slikati