Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Didik je mislio reci: "Odričem se svakog Srbina koji je u ime bilo kakve ideje počinio zločin prema drugima, drugačijem i različitim od nas"
@seljak " ako se mi slazemo sa presudom". U protivnom to su heroji koji su nevino osudjeni".
Hajde da ratujemo protiv chetnika, uhstasa i radikalnih idis-ovaca... pa da napravimo zemlju GRADZANA jednakih prava.
Vidi ko govori o povlačenju priznanja.... Ubice nagrađivali položajima u Federaciji. Koliko ih još ima koji nisu optuženi za ratne zločine ?
Svi znamo da je dodo prolupo zato nam više nije interesantno šta govori.
slika i prilika perspektiva BIh ...drama ...eeee tugo
Tako je Ramize. I nek ukine imena skola po zlicincima, imena ulica,
Kakav doDick. On danas jedno kaže, sutra drugo misli. Klasika kod njega.
htjeli mi priznati ili ne, dodo je uzoran primjerak političara (bez skrupula, karaktera, časti, nedosljedan, lažov itd.) i koji je spreman boriti se do zadnje kapi VAŠE krvi da ostane na vlasti
A zato su policajci danas po raskrsnicama vazdan halisali bureke i jogurte :-))))
Salkicu dokle ces ti i takvi poput tebe da komentarisete svaku nebulozu Dodika. Na taj nacin mu samo dajete paznju, onda se logicno on osjeca sav bitan. A ustvari je totalno nebitan. I da, vuk dlaku mijenja al cud nikada.
Ne volim se nikom rugati, ali sto je covjek grdan, ne da gledati u sebe
Vlâh laže i nikada mu ne treba vjerovati. On će jesti balage i birat će te samo da pljuneš na Bošnjaka. Dodik je to prepoznao i genocidnoj troprstaškoj masnoslavnoj sirotinji smanjuje penzije na 109 KM.
TO JE REKAO U BIHAĆU,GRADU KOJI JE 1300 DANA BIO POD OPSADOM U OVOM RATU NARAVNO KO I SARAJEVO,GORAŽDE,SREBRENICA,ŽEPA PA ONDA NAKON SAT VREMENA IZVREĐA KOMŠIĆA KO PRIMITIVAC. DA LI TREBA LATINSKI NAZIV ZA NJEGOVO PONAŠANJE.
Turski sud ne optuzio Karađorđa , Austrijski Gavrila principa ,a NATO Karadzica . Naravno da ce neprijatelji i okupatori optuzivati Srbe ,a sarađivati sa domacim izdajnicina .
BiH drzava u pokusaju evo 26 godina.... Bosnjacima treba vodja (lider) jedan ... Drski pametnjakovic..!