Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto glavni drzavni tuzilac Goran Salihovic, ali i bilo koji drugi tuzilac Tuzilastva FBiH ili KS ne sporvede istragu o pljacki GP Bosne, Gp Vranice, o tome kako su se ovih firmi domogli, a potom ih opljackali preko svog ZIF MiGroup i Market investmenta ljudi koji su u vrhu ovih firmi i samo se smjenjuju na pozicijama. Njihov je i Sunrise cija pljacka gradjana je teska preko 100 miliona maraka za 16 godina poslovanja. Kako je moguce da ratni zlocinac s Grbavice Milan Seselj na toj istoj Grbavici otovori Sunrise? Uzt pomoc Mirsada Milavica, nekadasnjeg sekretara u ministarstvu za izbjegla i raseljena lica, clanu komisije za pracenje povratka i donacije. Otvaraju humanitarnu organizaciju Sunrise :). Kakv je lopovluk i kriminal na Opcinskom sudu u Sarajevu, na cijem celu je bio Salihovic, gdje se predmeti na pretrpanom sudu rjesavaju za 1 radni dan u korist Sunrisea, pri mtome nanoseci ogromne stete klijentima, uz pocinjenje vise krivicnih djela, mimo zakona. To je MAFIJA!
Milan Seselj, Zoran Ducic, Dzafer Prevljak, Ugljesa Kisic, Mirsad Milavic, tu su jos i Erol Dzebo, Haladin Salihovic, Jahjaefednic.....svu su u talovima. Za dobrog tuzioca dovoljno je ono sto je vise puta bilo u medijima, na portalima da pokrenu istgau. Ali ovdje, izgelda oni koji provode zakon su duboko u blatu, svi su oni u talu. Povezati malo rodbinske i prijateljske veze ovih pobrojanih kriminalaca, talove sa sudijama, tuziocima, pa samo ce GP Bosnu u ovoj zadnjoj pljacki olaksati za 10 miliona i pri tome jos otpustiti 250 radnika. Kakvi su talovi ove mafije na poslovima oko renoviranja Vijecnice, koliko je vrh raiffeisen banke upetljan (novu poslovnu zgradu ove banke, gradila je GP Bosna, a ova banka je glavni investitor Sunrisea, vjerovnik GP Bosne, i dionicar njihovog fonda). Uskoro imena korumpiranih sudija, brojevi predmeta, popis imovine ove mafije, detaljo opis na koji nacin i kako se pljackaju i peru pare, te ko stoji iza njih. Evo Salihovicu, a znas ti dobro sta je ova mafija radila jos dok si ti bio na celu OS u Sarajevu.
Mislim da će jedini veći predmet biti Salihović i ostali!!! Mater ti korumpiranu.
Salihović je Bakirova kuja! Što ne hapsi najveću lopovčinu u bih, zato što ga Bakir guzi.
Normalno da stoje jedan iza drugog jer oba imaju ite kako oraha u Dzepovima,zato i jesmo tu gdje smo sto nam je pravosude nula...
Kad spominjes "ladice" znas ko je najpoznatiji po ti m ladicama. Nives Kanevcev glavna tužiteljica Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Cak je dobila i nadimak "ladica"
PS, to oko Zupca je jasno ako dan. On zna i ko su svjedoci događaja. Zaštitite svjedoke.
Tužiocima na pažnju i saznanje; Deder vi gospodo zavirite u imovinske kartone poslanika , visokih službenika državne i ostalih administracija pa nazovite nekoga nepismenim. Te osobe obavezno imaju kupljene diplome , magistrate, doktorate i ostale sertifikate. Kada krenete ovim putem imaćete svijetlo na kraju tunela - pa sada izvolite!
Salihoviću poklopi se klempavim ušima kad vas je sve nadmudrio Kekerovič čovjek koji ima trogodišnju srednju školu ,a večinu poslova mu je vodio otac Rade koji nema čak ni jedan dan škole,zato ti je bolje šuti jer oni ovaj posao vode već 18 godina i ako su tako nepismeni možeš zamisliti koliko ste vi u tužilaštvu pismeni pa ih niste otkrili i zato po-selime navuci uši na glavu kao svaki magarac
cuj - nije nasao nikakve predmete vezane za korupciju u ladicama kad je dosao???!!! e da vidim hoce li on ostavljati ista u ladice i ko ce cuvati te ladice! joj, majko mila - kakav amater!
Majka dječaka kojeg su ubili Škorpioni: Medićeva nesreća je Božija pravda ; SUZIVOT BRATE SUZIVOT
kekerovic je mali mis za mafiju u zenici od nacelnika, dzananovica, almyja on je mali misssssssssssssss