Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Salihovic je pakash iz Lukavca - divi mu frizure prigradske.... pouzdano se zna da je Americki igrac, i radi ono sto mu se kaze, naravno to gosn doticni sa razdeljkom vrlo dobro keshira. Zna to i njegova bivsa zena i sve sadasnje ljubavnice... seronja bio, seronja ostao.
Tuzilastvo je Institucija u drzavi koja treba da ostane nezavisno i koja pod svaku cijenu mora provoditi pravdu i iuvijek u interesu kako drzave tako i njenih gradjana. Sobzirom da znamo ko je Zubac i ciji je covjek ovom porukom je spusten na zemlju. Goran Salihovic ga je samo podsjetio da je i on covjek i da moze biti predmet istrage i da kao gradjanin moze i mora biti tretiran nikako iznad toga. Bravo Gorane. E neka si mu ga sprehno na jeziku koji on naj bolje razumije. Jbo ga njegov Vozd
Neovisno o ovom sporu, tko je taj koji tuži glavnog državnog odvjetnika? U ovoj priči ispada da je G.Salihović pobjedio prije nego je postupak i započeo, jer je on taj koji odlučuje o kaznenom progonu. Ako odbaci kaznenu prijavu, može te tužiti zbog lažnog prijavljivanja, teoretski.
Tako Salihovicu samo pravda mora biti iznad svega goni bagru, a on zubcic je umislio nema ga ko uhaspit pa moze radit sta hoce a ja mislim da swor jos ima mandat za haspenje ali ce supak pobjes u srbistan cim vidi daj doslo dupe do do zida.
Koji je Zubac tip čovjeka i opasnost za ovu državu! Šta sve radi i sve mu to prolazi. Hoće li itko od bošnjačkih i hrvatskih političara uraditi išta da ga zaustave?