Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što i ti ne ode, smradu jedan, da se BiH oslobodi velekvislinške ti naravi. I ne povede Lagumdžiju Izetbegovića i princa Kugu, te sav saf velekvislingovih šegrta.
Bolan sta nas briga koliko je ljudi otislo. Imamo mi vece probleme od toga, na tome radite
Ma nema to veze.Da vidite samo kako su Hrvati isarali federalni zid bojom.Help EU,help Inzko,help americka ambasado.Skandal.Teroristi su najmanji problem.Zbog njih nam nece otezavati put u EU.Ali daj boze da nas prime kad vide isarani zid.Help help.
Puta 10, moj Gorane...
Nek ste im onemogucili da idu da ginu van BIH...znači sad možemo očekivati da oni među njima koji su ionako odlučili da ,,šehide'' da će izabrati neku metu unutar BIH...kako bih ja lagano letke podjelio na Dzumi u svim tim ,,paradžematima''- besplatna avionska karta u jednom smjeru, sve plaćeno, samo idite.