Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domaćin probosanskih snaga u Mostaru. Možete pričati šta hoćete, al ko poznaje stanje u Mostaru, zna da je puno učinio za formiranje pobjedničke Koalicije za Mostar 2020. Podrška prim.dr. Zlatku Guzinu za gradonačelnika Mostara!
Da nije bilo dogovora SDA i HDZ-a ne bi bilo izbora u Gradu Mostaru, nije vam niko kriv sto slusate suplje price da je Irma Baralija zasluzna. Salem Maric je puno ucinio, ulozio velike napore sa svojim timom da iznadje najbolje rjesenja za Bosnjake. Saleme, puna podrska za tebe.
sta smo mi Bogu skrivili da je ovaj lik na celu SDA i na koji sihir smo nagazili da nam SDA uz HDZ bude najjaca stranka u Mostaru... nadam se da se to promijeni nakon izbora (kao i u sarsjevu)
Tek kad se ukine budalaština zvana "konstitutivni narodi" počeće bolja i normalnija budućnost za Bosnu i Hercegovinu. Republika bez entiteta i kantona, gradovi i općine su dovoljne. Vijeće naroda kao gorni dom u Parlamentu i eventualno nešto slično u gradskim i općinskim vijećima. Religije povući iz javnosti, ovo je sekularna država. Jedan čovjek jedan glas na svim nivoima. Kao u normalnom svijetu. Sve ostalo nosi odlike faš.izma i apart.heida.
"Moram istaći i da mi je posebno drago što smo kao politička stranka postigli sporazum sa HDZ BiH i na taj način omogućili građanima Mostara da nakon 12 godina ponovo biraju i budu birani."Ova recenica dokazuje da je SDA sa svojim partnerom HDZom jedini krivac sto mostarci 12 godina nemaju izbore...a vidim da to glavni u SDA Mostaru i ne krije...nego priznaje.Ruke se osusile svakome ko glasa za ovu gamad i kriminalce bilo gdje u BiH a posebno u Mostaru,koji ima posebno znacenje u BiH
Nije li te stid oglašavati se, Hurdo? Vedriš i oblačiš u Mostaru otkako znam za sebe i sad govoriš šta bi kao trebalo raditi? Gadno, odvratno, bljutavo.
Mostarci pamet u glavu ovi vas drze zarobljene 12 godina zajedno sa hdz i prave vas budalama.Sklanjajte bandu abd Insallah,idu u zatvor svakako☝️☝️☝️
Jao ovih selja ci na vise , anex 7 svi na svoje i okanite se vise Mostara.Vratite se svojim korjenima.
Svaki glas bosnjaka protiv sda je glas za hdz razmislite malo nemoj da vam covic se voza po mostaru kao car bolje je da sda se voza
Ti na aerodrom ne smijes da pomislis a ne da nesto promijenis. Sto supljiras. Znas ti ko se pita. Znas ti da Bošnjaci tovare kofere a tovoji iz HDZ sjede u kancelarijama. Tako ce ti i biti i u buduce. Nemoj ljutiti HDZ dace ti Ibrici otkaz pa sta ces sa tim strucnjakom za avijaciju a mozda mu i zeni daku otkaz u BH HANSI. Dok je vas Bosnjaci ce tovariti kofere u avione a ovi drugi ce sjediti po kancelarijama. Tuzno je ali istinito. Selam.
Jedan od najvećih neprijatelja Mostara je SDA, i naročito Salem Marić. To je skup polupismenih i nepismenih nesposobnjakovića, kojima decenijama ne smeta smeće u dijelu grada kojim upravljaju, ne smeta im bespravna gradnja koju potiču kvazi-potvrdama o dodjeli državnog zemljišta, ne smeta im korupcija i nepotizam, ne smeta im što diejlovi grada uz Stari Grad izgledaju gore nego '94., ne smeta im prezakrčenost autima, rupe na cestama i trotoarima, smrdljivi kontejneri itd.
U MO dobro žive samo oni koji su uvezani sa SDA: građevinske firme koje vode dojučerašnji "niko i ništa" procvjetale od tendere preko SDA, advokati koje angažuju za svoje mutne rabote, kvazi-ugostitelji koji im služe za pranje para kroz otvaranje hotela i restorana, a sda-ovci Mostara ne kupuju više po 1 stan u Sarajevu, već po 3-4 (npr. jedan kupi kćerka, drugi sestra, treći babo, četvrti šura). Novinari, istražite malo, kada već tužilaštvo neće
"Dobra ti priča...", što bi rekli u Mostaru. Pa moj Mariću, hurdo jedna, kao da nisi bio na vlasti posljednjih decenija, mogao si da si htio popraviti sve to što navodiš da nije dobro, kao sada bi ti to popravljao i unaprijedio. E neće moći ove noći...Doći će pravi majstori, koji znaju popravljati...
Iz Mostara sam, i nikada ne bi glasao za SDA( ni za koaliciju), nista dobro nam nisu donijeli,samo nas unazadili a posebno ovo Maric i njegovi jataci..oni bi najvise voljeli da se nikada izbori nisu ni odrzali, vjerujte ljudi..
Haj se ti vrati da otvaras vrata u Aluminijski dole samo zato ti ta kockasta glava i valja
SDP ima isti scenario kao u Srebrenici. Samo sto ovaj put rade za ustase