Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Muftija" koji nije mogao biti hodža u Stocu, a "kandidat" za Reisa. Pobjego iz Stoca glavom bez obzira, ostavio džamiju, ostavio džemat. To je najbolji pokazatelj kako profesor arapskog jezika moze ući u utrku za poziciju Reisa. Da nije zalosno, bilo bi tužno. Stanje u IZ je potrebno iz temelja izmijeniti.
@gooUser1552808214, hodža mani se politike i šuplje priče SDA. Zbog ovakvih likova smo, i kao država, i kao narod smo dibidus propali.
@gooUser1552808214 Sanjaju oni Iran i brastvo pa da ovaj dedo bude ajatolah , zato treba vise migranata i sto manje hrvata i srba .Bosnjaci nisu narod sposoban napravit sekularnu drzavu i tog su sad potpuno svjesni i na zapadu i na istoku
Pa gosp .Dedovicu budi do kraja posten pa reci petlja li se SDA i njihovo rukovodstvo i imaju li svog favorita od kandidata u ovom slicaju sktelnog reisa ? Ne mozes reci ono sto ti odgovara a presutiti ono sto ti ne odgovara . “ Reci istinu makar bila gorka .”
Jačati nacionalnu svijest Bošnjaka, jačati islam kao vjersku svijest Bošnjaka, graditi džamije, islamske centre i zajednice. Sve u cilju "probosanske "ideje i "građanske republike bh ". Šta ćemo sa nacionalnom sviješću drugih naroda u bh?
samo treba bjezati od ovakvih, i od ovakve IZ, ukopase nas vise nego iko drugi
Da bogdom vama hodzama hoce uvesti PDV, porez na place, da vam uvedu fiskalizacuju u IZ, postave minimalnu placu 450 KM i da ti drzava uzme crno ispod nokta pa bi vi meni promijenili radikalno supljiranje o politici, drzavi i zakonima. Na kraju, niste vi tu da pricate o politici, drzavi i zakonima vec iskljucivo i samo o bogu, vjeri i moralu, a vidimo da toga nema vise.
Svaka cast muftija. Allah dragi da te nagradi
Hodzu treba uhapsiti i dobro ispitati u zatvoru u Foci.
fino Dino reko...potpredsjednik SDA Sofric - ujedno predsjednik sabora IZ a cetiri glasa za reisa su ljudi koji su direktori na budzetu a to mjesto pripada SDA ! sta islam, vjera , Muhamed .... IZ je filijala SDA da glupog Bosnju ubjedi da ako nisi za SDA nisi "musliman" ne vjerujes u Allaha ...seljacka prica
@gooUser1569956775 nego treba da reis bude zastupnik u parlamentu agresorske drzave koji se lize sa seseljom i glavni je gost kod cetnika marica na happy tv
ne valjaju ni jedan ni drugi , ovaj mutav pod kontrolom SDA a onaj na daljinski preko Drine
Za pro Bosansku? Hodza kada budes poropagirao pro Bosansko-Hecegovacke ideje vjerujem da ces imati vise podrske. Ovako pro Bosanske sto je jednako muslimanske, mozes Nailovoj materi.
@tutakameni potpisujem 👍
i ja bi se borio za kakvu dobru drzavnu platu
Hoće'l bit šta za prohercegovačku ideju ...? #samopitam
Probosanska ideja je u glavama onih koji gledaju na 49% drzave sa apetitom. Ako je propala Jugoslovenska ideja kako ce da zazivi probosanska?
Pa bori se licno, nemoj preko leđa naroda.
za njemacku vizu se vrijedi borit