Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Није тачна информација да је сакривен икакав телефон,нема доказа оптужницу је суд БиХ одбио. И постала је правостажна већ дужи период
pa jestel to planirali cijelu optužnici zasnivati na ta dva mobitela ? Imatel drugih dokaza ? I ako optuznica nije podignuta, valjda čovjek ima pravo da uništi dokaze, ako ima priliku. Ko u americkim filmovi , kad lopov sipa kokakin u wc šolju ? jel i to spriječavanje uzimanja dokaza.
Vlaška posla, rod Andrića, incestuozne bolesne spodobe, IVO ga sada gleda iz Beograda i smješka se, govori "To je moj mali"
@OperativacSelmoZapad